Розмова з Падоном про комп’ютерні ігри як мистецтво у подкасті «Світ очима українки»

Друзі, вітаю! Мене звати Таня Кузьменко. Крім того, що я є директоркою арт аутсорс студії Artenko в Британії, я недавно запустила подкаст із надихаючими українцями «Світ очима українки».

Свіжий випуск подкасту — розмова із Падоном, автором ігрового каналу і моїм улюбленим стримером. Говоримо про захопливі ігри з точки зору розвитку персонажа і краси ігрових артів, про українські ігри, на які чекає успіх, поради початківцям у стримінгу та летсплеїнгу. А також про заробітки на ютубі, бан на твічі та те, як спільнота Падона і взагалі спільнота стримерів успішно закриває збори для ЗСУ.

Якщо знаєте і дивитеся канал Падон, напишіть нам в коментарях, на якого ігрового персонажа вам схожий Юліан Грицевич (справжнє ім’я). Гарного перегляду!

Від Редакції: читайте інтерв’ю Тані Кузьменко про роботу в ігровій аутсорс-компанії та запуск власної артстудії у Британії

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі