Збираємо на FPV-дрони для 110-ї ОМБр та розігруємо геймпад, виготовлений з артилерійського снаряду

Дорога спільнота, привіт!
Я Оля, і я з команди маркетингу фонду KOLO.

Зараз МИ запустили спільний розіграш ексклюзивного геймпаду від KOLO та GameDev DOU.

Бійці 110-ї ОМБр передали відстріляний снаряд 152 мм від потужної САУ. Ювелір розплавив латунь, випарив цинк, виплавив корпус геймпаду й запакував у нього начинку від оригінального виробу PlayStation.

Кастомізація недосяжного рівня. Ім’я переможця чи переможниці розіграшу буде вигравірувано на цьому унікальному гаджеті! Такого dualshock немає в жодного геймера в світі (й не буде)!

Ти маєш можливість отримати його для своєї колекції, або на подарунок людині, що точно оцінить такий ексклюзивний варіант.

Умови участі в розіграші унікального геймпаду:

• Зроби донат від 500 грн. Кожні 500 грн — це 1 шанс на перемогу в розіграші. Більше донатів — більше можливостей!
  • Поділись розіграшем з друзями, можливо серед них також є поціновувачі артефактів для PlayStation.
  • Розіграш — 25.10.23 через random.org. Результати розіграшу повідомимо у соцмережах KOLO та партнерів.

Всі зібрані кошти буде передано на закупку FPV-дронів для 110-ї ОМБр, що тримає Авдіївку нашою, українською, із самого початку війни! Наразі потреба на FPV-дронів для 110 ОМБр становить 2.2 млн на один місяць.

Донати надсилайте сюди: koloua.com/targeted/campaigns/rozigrash-dualshock
(нагадуємо, тільки ці донати будуть враховані у розіграші).

Кожна гривня перетвориться на літаючого «вибухового розвідника».
Ми вкладаємо гроші не у гаджети, а у віру і підтримку ЗСУ та Перемогу!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі