Half-Life про Азовсталь. Ідея відеогри
Вітаю, спільното. Хочу поділитися з вами ідеєю відеогри, комп’ютерної гри на Unreal Engine 5. Робоча назва гри «СТАЛЬ. ПРИБУЛЬЦІ. ПОПІЛ.» Гра як Half-Life, але про Азовсталь.
Ідея
Ідея для комп’ютерної гри. Десь у паралельному всесвіті на завод Азовсталь напали прибульці з «русскаго міра Z». Бери зброю до рук і знищ якомога більше прибульців. Окрім зброї, можеш використовувати оточення, щоб перетворити прибульців на попіл і створювати пастки для ворогів, майструючи аномалії. Шлях приведе тебе до серця заводу.
Попередження
Гра не має за мету правдиво зобразити події чи оточення. Це лише художній образ.
Геймплей
Шутер від першої особи з інтерактивним середовищем. Референси ігроладу:
• Half-Life (1998)
• Half-Life 2 (2004)
• PREY (2017)
• INDUSTRIA (2021)
Цілі гри:
1. Дійти до серця заводу, де виливається герб України.
Перешкоди:
1. Вороги
2. Закриті брами
Можливості гравця:
1. Ходити
2. Переставляти предмети
3. Підбирати предмети (зброю, ключі від брами, боєзапас)
4. Стріляти зі зброї
5. Використовувати оточення проти ворогів (створювати аномалії, спалювати ворогів)
6. Не вмирати. Гравець не має запасу здоров’я, як у більшості ігор жанру. Гравець не може вмерти, поки не знищить достатньо ворогів.
Поведінка ворогів:
1. Бігти і стріляти
2. Втикати, дивлячись на пастки, які залишив гравець
Кінцівка
Кінцівка гри нетипова для більшості шутерів.
Головний герой героїчно помирає у останньому бою.
А потім йдуть титри, вірші, пісня.
Вірш
І хоч ця гра — лише розвага,
Прошу тебе, пам’ятай,
Яку ціну віддали ті
Ті люди зі сталі
Щоб ти жив вільно.
Ніхто, ніхто, чуєш, ніхто
не заборонить нам співати...
Прохання
Скажіть, що ви думаєте про цю ідею гри? Чи варто взагалі розробляти цю гру? Мені хочеться почути вашу думку, бо, з одного боку, ця гра вшановує пам’ять загиблих героїв, але, з іншого боку, робить це у незвичній формі, у формі розважального шутера з багатьма вигаданими речами. Хоча, усі розваги зводяться тут до знищення прибульців з «російського світу Z». Але все ж таки я хотів би, щоб мене правильно зрозуміли, щоб я не давав поганого прикладу. Тому, будь-ласка, напишіть коментар, що ви думаєте про це.
Бонусні матеріали
Як може виглядати оточення:
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів