Шукаю ментора з Unity

Добрий день!

Я геймер з 4 років, спочатку це була Денді, але не довго, згорів блочок і більше я її не бачив. Але той тиждень, що я провів за консоллю, назавжди закарбувались у моїй пам’яті, ігри на кнопкових телефонах, стандартні ігри на віндовс 8, безплатні онлайн ігри, диски з іграми за 50 грн, далі Steam і десь в цей час я відчув повний смак геймінгу.

Ідея занурення у віртуальний світ, де можливо все, здавалася та й здається захопливою. А потім в моїх думках промайнула думка: чому б мені не почати створювати такі світи. Я почав робити невеличкі ігри по гайдах з ютубу, по типу doodle jump, я робив їх, але не відчував, що чогось навчаюсь, та й мені не подобалось робити те на чому я навчався, десь в той час я зрозумів, що ненавиджу мобільний геймінг.

Як потім виявилось, розробляти ігри без знання мови програмування — погана практика, тому вирішив розібратись з C#. Пройшло роки два, розібрався, але весь цей час я не припиняв робити ігри, "робив, впирався, вигорав, вчився"(текст в лапках зациклити). Серед мого кола спілкування немає людей, які б розвивались у геймдеві. Це мене втомило, адже хочеться почути думку щодо того, що і як я роблю. Хочу побачити, як ігри роблять інші люди, хочу, щоб хтось подивився на те, що роблю і вказав на мої помилки. Важко виміряти, на якому ти рівні, коли немає точки відліку.

Буду дуже вдячний якщо хтось спрямує мене в правильному напрямку.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

пиши в тг
@cortexdeveloper

Привіт! Можу порадити наш курс — headlightschool.top/unity-developer2-0

Там якраз є варіант з індивідуальним навчанням разом з ментором, вчора запустили новий поток, але на нього ще можна встигнути зареєструватись!

Щодо кола спілкування — група учнів завжди активно спілкується, створює проекти разом, ось тут може про це почитати: t.me/headlightschool/233

Якщо з’являться запитання — буду радий відповісти в телеграм на @codemygod1

Підписатись на коментарі