Шукаю ментора з Unity
Добрий день!
Я геймер з 4 років, спочатку це була Денді, але не довго, згорів блочок і більше я її не бачив. Але той тиждень, що я провів за консоллю, назавжди закарбувались у моїй пам’яті, ігри на кнопкових телефонах, стандартні ігри на віндовс 8, безплатні онлайн ігри, диски з іграми за 50 грн, далі Steam і десь в цей час я відчув повний смак геймінгу.
Ідея занурення у віртуальний світ, де можливо все, здавалася та й здається захопливою. А потім в моїх думках промайнула думка: чому б мені не почати створювати такі світи. Я почав робити невеличкі ігри по гайдах з ютубу, по типу doodle jump, я робив їх, але не відчував, що чогось навчаюсь, та й мені не подобалось робити те на чому я навчався, десь в той час я зрозумів, що ненавиджу мобільний геймінг.
Як потім виявилось, розробляти ігри без знання мови програмування — погана практика, тому вирішив розібратись з C#. Пройшло роки два, розібрався, але весь цей час я не припиняв робити ігри, "робив, впирався, вигорав, вчився"(текст в лапках зациклити). Серед мого кола спілкування немає людей, які б розвивались у геймдеві. Це мене втомило, адже хочеться почути думку щодо того, що і як я роблю. Хочу побачити, як ігри роблять інші люди, хочу, щоб хтось подивився на те, що роблю і вказав на мої помилки. Важко виміряти, на якому ти рівні, коли немає точки відліку.
Буду дуже вдячний якщо хтось спрямує мене в правильному напрямку.
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів