Просування інді (і не тільки) ігор у Steam
Вітаю, спільнота!
Щодня кнопка «купити» з’являється на десятках нових сторінок у Steam
Часом знайти «свого гравця» буває нелегко навіть для ААА-проектів, не кажучи про Інді.
Показів, які надає Steam у вигляді «бонусу» не вистачає.
У підсумку, розробника залишають «сам на сам» із цією проблемою.
Яке рішення ми можемо запропонувати?
Ми готові надати підтримку на різних етапах «життя» Вашої гри:
— Передрелізна підготовка
— Ранній доступ \ Реліз
— Знижки
— Щотижневі акції
· Чому ми?
Наше основне завдання — «змусити» алгоритми Steam активно просувати гру на платформі Steam. Ми не прив’язані до будь-якого конкретного регіону, що дає змогу грі залучати користувачів тих мов, які гра підтримує. Це дає змогу отримати більше вигоди й охопити користувачів завдяки підвищенню релевантності гри.
У цьому наша головна відмінність від рекламного агентства/бюро, які зацікавлені тільки в конверсії часто нецільової аудиторії
— Конфіденційність. Наш з Вами діалог ніколи не стане доступним третім особам, а результат нашої роботи не буде нікому показаний як приклад або портфоліо.
— Безпека. Всі описані вище інструменти просування не можуть заподіяти шкоди. Наш досвід і навички дадуть Вам змогу зробити все максимально наближено до органічного, без будь-яких ризиків.
— Індивідуальний підхід. Ви не почуєте непотрібних рекомендацій. Ми будемо використовувати тільки ті інструменти просування, які підходять саме для вашої гри.
— Вигідна цінова політика. Наприклад, ціна, яку ви заплатили за створення сторінки гри в Steam (або навіть менше), буде достатньою для того, щоб зробити кілька важливих і ключових опцій, які допоможуть вашій грі. Крім того, наш досвід дає змогу скоротити витрати там, де це було б важко.
— Завжди на зв’язку. Ви завжди можете звернутися до мене з будь-яким питанням, і я постараюся відповісти на нього якомога швидше.
Наші основні можливості:
рекомендації кураторів; користувацькі огляди; збільшення кількості wishlist та інші
Якщо у Вас виникли запитання або Ви готові дізнатися більше про наші інструменти просування та їхню вартість — будь ласка, повідомте мені.
Ми готові просто зараз, у найкоротші терміни, підібрати індивідуальний план просування для Вашої гри.
Ви завжди можете звернутися до мене з будь-яким питанням ((це безкоштовно)), навіть якщо ви не плануєте довіряти нам допомогу в просуванні вашої гри.
З нетерпінням чекаю Вашого листа — [email protected]
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів