Від Sound Designer відеоігор до Продюсера української співачки🔥

Я, як і багато (напевно) інших саунд-дизайнерів та композиторів, коли підняв свій рівень на «достатній», вирішив — Час заробляти гроiі! Тому я почав вивчати імплементацію звуку у відеоігри, ігрові двигуни та багато багато чого іншого. Брав участь у створенні музики для відеоігор, робив також свої проєкти та першим розповів на українському Youtube про імплементацію звуку.

Але настав момент, коли я на цілий рік застряг у болоті під назвою «В Пошуках Роботи». Всі компанії, які я бачив, брали на стажування тільки «з досвідом роботи над ААА-проєктами від 3-х років». Тому постало питання зміни профорієнтації. Справа в тому, що на той час я вже працював з відеоредакторами та робив анімації для своїх відео. Тим паче знав, що на ринку праці ці навички мають більший попит ніж створення музики та саунд-дизайн. Тож питання вирішилося само собою і я почав розвиватися в цьому напрямку.

Пів року тому мені прийшла ідея з’єднати мої вміння писати музику з вмінням створювати VFX та анімацію — так з’явилася ідея про новий музичний проєкт. Все виробництво, від створення пісні до постпродакшену музичного відео, зайняло приблизно півроку. Тож це виявилося дуууже цікаво і я б сказав «не легко», але не скажу бо це була приємна подорож.

Тож пропоную вам особисто послухати солов’їний вокал української співачки Maytri, яка дебютувала з музичним кліпом «Бешкетниця»!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі