Конкурс ілюстрації до Геловіну!

Привіт, GameDev DOU! Я точно знаю, що на форумі дуже багато крутих 2D-художників, які постійно розвиваються та у вільний час потихеньку шліфують класні роботи для свого портфоліо.

Ми разом з іншими творцями із Art UA Chat трохи подумали і вирішили поєднати приємне із корисним, щоб кожен артист, малюючи новий арт, мав змогу отримати за це класну винагороду.

Тому ми запускаємо конкурс геловінської ілюстрації!

На кону стоять два крутезних офіційних артбуки по грі Bloodborne українською мовою, і втішальний приз для учасника, що посяде третє місце — скетчбук

У нас є три цікаві теми, вам потрібно вибрати одну із них та створити ілюстрацію з персонажем. Роботами будемо ділитись у телеграм-чаті, а переможця обере журі.

Наші теми:

«Геловін»:
Створіть ілюстрацію, яка зможе передати дух цього темного, але водночас такого яскравого свята. Від банального вирізання на гарбузах і до балу нежиті.

«Стародавні боги»
Покажіть стародавніх створінь, які не піддаються поясненню і все, що нам залишається робити при їхньому вигляді — схилятися перед величчю. Ктулху, біля якого пропливає водолаз, чи гігантська статуя Колоса, яку необережний мандрівник знайшов зарослою у джунглях, чи може у вас є ідея величніше?

«Заблудлий у лісі»
Яскраві цятки, що горять крізь тіні дерев, це зірки нічного неба чи очі невідомої істоти, що причаїлася в гущавині лісу? Ліхтар, який раптово освітив те, чого не варто було бачити? Зобразіть все, що може статися з вашим персонажем у гущавині лісу, куди не проникає сонячне світло і відкрийте його таємниці.

Детальніше про умови та дати проведення — тут

Удачі та натхнення вам!

P.S дякуємо всім учасникам спільноти, які допомогли із призами.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Шкода, що тут процвітає дискримінація користувачів АІ. А як же інклюзивність для рукожопих людей, які не вміють малювати, але дуже хочуть прийняти участь? :) Ми такі ж інваліди, як й інші інваліди, на яких розповсюджується інклюзивність, просто наша інвалідність не фізична, не ментальна, а творча. А АІ — це наші милиці й візок, що допомагає не відставати від «творчо-повноцінних людей».

Не хвилюйся, ти ніколи не будеш художником. Гарного дня)

А сеньйором тобі теж допоміг AI чи роки наполегливої праці?

Тому що вбивання промту в Midjourney та вибір «того що більше сподобається» це не творчість. Ваш Кеп.

Це творчість, бо слова цього промта треба якось «побачити», треба якось підібрати. А підбір — це творчість. Втім, відбір теж.

це така ж творчість, як і генерування коду в чятжпт — програмування.

Хеловіном, або Хелоуїном, h=х

Гугл каже що правильно саме Геловін.

Якщо дивитись на це як приклад, то взагалі-то він Ґуґл.

Ще можна ілюстрацію про те, як Хелоуін став «геловіном». Я думаю, що її можна поєднати з ілюстрацією про те, як Баухаус став «бавгавзом». І все це загорнути в дієвидло.

Підписатись на коментарі