Тодд Говард: «Starfield чудово оптимізована під ПК, просто вам треба оновити залізо». Згодні?

Сьогодні під час інтерв’ю для Bloomberg Technology у виконавчого продюсера Bethesda Game Studios Тодда Говарда запитали, чому вони не оптимізували Starfield для ПК.

На це продюсер відповів: «Ми це зробили... можливо вам треба оновити ваш ПК»

Що скажете про таку оптимізацію? Вам здається це ок, розраховувати гру лише на супер прокачані ПК? Чи гадаєте, Bethesda просто використовує це як відмазку? Пишіть думки у коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Пройшов її, пройшов весь сюжет і квести за фракції, які до речі цікавіші за головний сюжет. Пройшов більшість побічних квестів.
Крафтом кораблів та аутпостів не займався.
Увійшов у юніті, почав NG+.
Подвійне враження.

Проблема не в железе игроков, а в движке , которому уже более 20 лет и который очевидно тяжело машстабируется под новые требования. А когда движку столько лет, то там такое легаси может быть, что это тупо невозможно исправить. Потому и не осуждаю. Ну а всем кто скажет — так пусть напишут новый, желаю личным примером показать как это делается =)))))).

Ох на youtube цю гру гммм і в хвіст і в гриву))))

про Кіберпанк також багато негативу напочатку було, а мені норм пішло. Я пам’таю лише один баг з квестом який я довго обходив. і то це вже був другий або третій захід. більшісь проблем про які писали мене тоді не зачепило.
ось не пам’ятаю що писали про Fallout 4 — Satrfield я так розумію умовно можно назвати Fallout в космосі.
Сподіваюсь сам зможу оцінити старфілд десь через місяць.

Згодні?

Питання в такому розрізі це пасивна агресія

Здаєтсья навіть Star Citizen краще оптимізований, при тому виглядає краще і світ беззшовний.

він вже вийшов з альфи? я колись його купив на свою голову. Ждалкер-2
дуже гарний приклад чому не варто купувати ігру у статусі early access

Сьогодні було велике бажання запросить рефанд, але вже запізно

Гра абсолютно не оптимізована, от зовсім. На моєму звєздольоті видає аж 49 fps.
RTX3080, 64 RAM, i7-12x, ssd m2. Монітор 4к, маштабування 75%. Тобто це навіть не повні 4к.
Так що за оптимізацію вони звиздять.
Графонія таи нема зовсім. Гра гавно.

на ютубі кажуть на відеокартах АМД гра продуктивніша до 30-40% що дуже дивно, можливо пофіксять драйверами пізніше

Ну яке питання, така і відповідь. Впевнений, що оптимізацію підвезуть ще.
Пости про графіку 2006 року і гірше фаллаута викликають усмішку. Певно ці люди в гру не грали.

Графіка там дійсно дно, не зрозуміло чОму там тормозить

Я її запуская на 2к моніторі. В мене їх два ))
FPS не сильно помінялось

через 10 років це буде пустим питанням )) як Скайрім зараз )

мой сетап тянгет 4к без проблем, но на графику и окражющий мир без слез не взглянешь. как-то все серо, уныло и грустно.

Віртуально жму вам руку. Абсолютно сгоден

Не грав, але дивився відео геймплею і якось не викликає захвату, тому продовжу пізніше в bg3 грати.
Оновлювати залізо заради гри 2006 року не бачу сенсу

Або просто купити ХКоробку ) Я заради Старфілду так і зробив )

было б ради чего, игра весьма средненькая

Таке кажуть про будь-яку гру

да нет, очевидно, что критки, что простые игроки восприняли Starfield заметно прохладнее чем тот же Skyrim

Бо дуже багато хайпу було. А це ж звичайна гра від Бесідки, і всі знають що це означає

Бо скайрім можна забити на сюжет, запертись в якісь грєбєня і там цілий світ. А в цій пшик

Гра ніяка. Награв уже майже 20 годин. Поки що абсолютно не розумію чого стільки хайпу навколо неї.
До прикладу кіберпук затягнув буевально за перших пару годин. А цю гру робили так аби відбити бажання в неї грати. В космосі літать ніззя. Планети пусті. Тільки в бік від сюжету і фсьо сісти і плакати

Проблема у тому що навіть на XBox гра через деякий час починає лагати — через декілька годин активної гри надо закривати та знову відкривати застосунок. Нажаль, з точки зору швидкодії ця гра ще дуже сира

Це не чиновники багато крадуть, а ви мало платите.

Было бы ради чего обновлять. Графика хуже, чем в Fallout 4, а требования в пять раз выше.

Звісно, це відмазка в стилі Тодда. Якби гра була дійсно з прогресивними технологіями на новому рушії, то можна було би зрозуміти. Точно не збираюсь купляти це і навіть торент качати не буду ближчим часом 😄 Тодд Говард зажерся і знахабнів. Жадібність його погубить.

ага, окей, і5 12400f, 3060 rtx 12ГБ, 32 ОЗУ, SSD — маю 30-35 фпс що на Високих, що на Ультра. Навіть мод на DLSS не допомагає, приріст +3-5 фпс

Так вони ж говорили що не варто очікувати вксокий фпс. То у тебе проблеми з грою і брак плавності чи просто цифри фпс за низькі? 🤷🏻‍♂️ Якщо проблем немає і все плавно, то яка різниця скільки фпс. Вони є пояснювали що в грі буде біля 30фпс.

30 для консолей і ні це не нормально

Граю на 1070 Ti, яка ніби вже й стара, але налаштування графіки в мене майже на максимум стоять. Рендер у 100% скейлу, інакше падає фпс. Трошки просідає фреймрейт тільки коли з кокпіта встаєш або сідаєш.

Не знаю що там на компі. На Series S політ нормальний

Через годик можно будет покупать :)

Поки що враження такі, що вона дійсно не надто оптимізована. Не впевнений, наскільки коректно їх порівнювати, але Cyberpunk і виглядав красивіше, і видавав більші FPS. З іншого боку, в Cyberpunk я грав в уже оптимізовану версію через 2 роки після релізу, а в Starfield — у перший день релізу

Cyberpunk на ПК нормально работал с самого релиза

тоді жодних виправдань для Starfield

алє критики після виходу було стільки ж ))))

Patient gamers win ) Я завжди йду по своєму беклогу, який зазвичай десь на півроку відстає від релізів, а за півроку уже норм патчив наковбасять )

Кіберпук на rtx2070 видавав від 45 до 70 fps і це ті самі 4к і оперативи 32 і проц древній був i7-4x. Так що старфілд криворуко шось наоптимізували

Хороша відповідь. В стилі українських чиновників

Підписатись на коментарі