Є ідея через Kickstarter створити настільну екогру — частину коштів на United24. З чого почати?
Всім привіт 😌 Я Ден. І я представляю команду EcoWorldsDAO. Ми плануємо створити кілька проєктів. Перший з них — проста настільна гра на тему #еко.
Вона проста, з метою швидкої реалізації.
Коротко про те, як виникла ідея
Взагалі я в ЗСУ. Пішов на війну 25.02.2022. Спершу брав участь в обороні свого міста. А весною 2022 вже поїхав у східну частину України.
Після повернення я не міг спокійно служити на ппд в тилу, хоча ми несли чергування, а пізніше і брали участь в боротьбі з ворожими БПЛА. Не міг спокійно, бо тил і передова викликають дисонанс, і хотів допомогти більше.
Тож в серпні 2022 року в мене виникла ідея реалізувати карткову екогру, про яку я вже давно думав. Але тут зрозумів, що частину коштів від прибутку направити на проєкти United24. І в разі успіху гри, я зможу в прес-релізах чи на інтерв’ю актуалізувати питання необхідності допомоги Україні, бо, давайте відверто, дехто за кордоном або втомився вже, або взагалі не цікавиться тим, що відбувається в Україні.
Тому я навіть написав листа до United24, на який мені відповіли, що їм цікаво. Але на питання, як мені можна вийти з проєктом на Кікстартер, на жаль, не відповіли. А України досі немає в списку Кікстартер.
Пізніше я вирішив, що з метою більш швидкої підготовки концепта гри і його реалізації, варто почати з гри, що матиме більш просту механіку.
А весь цей час був то на чергуваннях, то на навчаннях, то на виїздах.
І також не забував про ідею. Тож, і за кордоном, і в Україні, офлайн і в онлайн бесідах, з друзями, побратимами, криптанами (Міша Чобанян, привіт), в листуванні до Мінцифри та з попутниками у вагоні потягу, я іноді вів приблизно такі розмови:
«Є ідея через Кікстартер створити настільну екогру — частину коштів на United24. Як зробити, щоб Україна в цей час з’явилась в списку Кікстартера. Та що треба мені, щоб таки реалізувати ідею? Допоможіть з реєстрацією та реалізацією».
Бо я знаю, що неможливо спокійно жити, поки мої побратими, посестри та я сам платимо дорогу ціну... і я знаю, що кожний донат (які ми, люди з ЗСУ також робимо) на розмінування, на дрони, на карети швидкої допомоги та банальні шини і з/ч до корчів можуть пришвидшити перемогу України та зменшити ціну цієї перемоги, що рахується зовсім не гривнями, доларами чи саташиками... а життям та здоров’ям.
Наразі, з початку літа
Нещодавно зконтактував з метою консультації з українськими хлопцями, що в серпні 2023 успішно зібрали на свої моделі HIMARS
Отримав від них багато цінного. Але мені досі тре підказки та підтримка кожного, кому цікаво в реалізації ідеї.
І вірю, що, якщо виживу, то, дасть Бог, реалізую цю гру і наступні.
Тому! Буду вдячний конструктивній критиці, ідеям, порадам по темі, підпискам на ресурси тощо.
Щиро дякую.
Слава Богу! Україні — перемога та процвітання!
Героям — повага та підтримка!
З повагою, —
Денис
8 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів