Які плани на останній вечір календарного літа?
Привіт, геймдев-спільното! Не встигли ми кліпнути, як вже 31 серпня й завтра у нас офіційно настає осінь. Звісно, для людей в країні, де ще не закінчилася зима 2022 року, це доволі сюрно. Та життя іде і все без коректур.
Для багатьох людей останній день і особливо вечір літа є символічним прощанням з цією порою. А для вас?)
Плануєте щось на цей the last day of summertime sadness? Підете дивитися на захід сонця з друзями? Чи не маєте ніяких планів? Чи з вами ставалося щось цікаве в останній день літа в минулому? Розповідайте у коментарях!
Колись в далекому 2013 році я збиралася саме піти дивитися на захід сонця на Пейзажці в Києві. Проте біля метро Дарниця пан в спортивному костюмі попросив у мене телефон — подзвонити своїй дівчині, яка має приїхати, а його телефон розрядився. Ну і набрав він її і з криком «бачу тебе, бачу!» побіг з моїм телефоном) Тож натомість довелося провести останній вечір того літа у відділку тоді ще міліції, пишучи заяву (яка нічим не допомогла). Але я давно не засмучуюся! Це був гарний життєвий урок проти наївності :D
Розповідайте і ви про свої плани на сьогоднішній вечір та історії з минулих останніх днів літа, спільното!
8 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів