Ви дивитеся україномовний Twitch? Що там є цікавого?
Під час iForum 2023 команда Streams Charts розповіла, що зараз стрімко зростає кількість українськомовних глядачів на Twitch. За останні півтора роки кількість каналів українською наче зросла у
Унікальні / авторизовані глядачі — це ті, хто пройшов реєстрацію та має особистий аккаунт на Twitch
Майже рік тому ми запитували у спільноти, кого з україномовних стримерів вони дивляться і там залишили чимало посилань на Twitch. Та з таким графіком зростання, очевидно, список потрібно оновлювати.
Тож розповідайте, чи дивитеся ви загалом ігровий або навколоігровий контент на Twitch? Який саме? Що з україномовних каналів рекомендуєте? Може, створюєте щось самі? Діліться в коментарях!
22 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЩе можу порадити, якщо шукаєте українських стрімерів: uatwitch.online
Це спільнота, до якої і я належу, тож раджу 🙂
А що таке твітч?
Вже близько року стрімлю і знайшов дуже багато цікавого для себе, і як айтівець в часності, бо технічних аспектів цієї діяльності безліч, і є де розвиватись.
www.twitch.tv/vbagnet
Створив пост для всіх, хто вагається, тож може і тут буде корисним:
kutok.io/...hcho_vam_toi_twitch_-1d0d
Дивлюсь різні івенти по файтингам на www.twitch.tv/fighting_ua
Люблю дівчат на твічі дивитися
Також фаворит www.twitch.tv/separatinwoy
А що таке твітч?
Доречі так, за два роки укртвітч дуже зріс. Раніше онлайн в 30 чоловік міг вважатись дуже великим, зараз вже є стрімери із онлайном 100 і більше
www.twitch.tv/rennssi — ось цю пані ще дивлюсь, бо напевно єдина дівчина що кс стрімить українською
Трохи не по темі, але окрім твічу Українські летсплеєри зараз також популярні, багато хто почали створювати свої канали з проходженнями чи смішними нарізками. Можете за бажанням завітати на канал до мого знайомого, він створив його не так давно, підтримка не буде зайвою — www.youtube.com/@andysagnar/videos
www.twitch.tv/mrsilly_boy — заходьте, буду радий бачити ;)
www.twitch.tv/m87games Взагалі тільки заради цього користуюся твічьом
А есть украинские летсплейщицы? я б посмотрел
akYulia
www.twitch.tv/imcasssidy дивлюсь тільки КЕСЕДІ
www.twitch.tv/twaryna — ток его смотрю
пытался Тшарупу смотреть, чето не заходит.
Все ок, але правильно «українськомовний»
лебіга їбе
Дивлюся твіч більше за ютуб. Дивлюся лише тих, хто розмовляє українською і забороняє російське.
Дивлюсь дропси по Hunt:Showdown, нажаль не знаю про україномовних стримерів цієї гри
Маю двох «рибок» які стримлять Хант постійно)
www.twitch.tv/piraniyaua
www.twitch.tv/did_carp
Споживаю контент на ютубі, а там, зазвичай, записи стрімів