Ви дивитеся україномовний Twitch? Що там є цікавого?

Під час iForum 2023 команда Streams Charts розповіла, що зараз стрімко зростає кількість українськомовних глядачів на Twitch. За останні півтора роки кількість каналів українською наче зросла у 3-5 разів, а популярність української мови на Twitch — в 10 разів. Більшість цього контенту (до 45%)— це кіберспортивні трансляції, але є ж не лише вони.

Унікальні / авторизовані глядачі — це ті, хто пройшов реєстрацію та має особистий аккаунт на Twitch

Майже рік тому ми запитували у спільноти, кого з україномовних стримерів вони дивляться і там залишили чимало посилань на Twitch. Та з таким графіком зростання, очевидно, список потрібно оновлювати.

Тож розповідайте, чи дивитеся ви загалом ігровий або навколоігровий контент на Twitch? Який саме? Що з україномовних каналів рекомендуєте? Може, створюєте щось самі? Діліться в коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ще можу порадити, якщо шукаєте українських стрімерів: uatwitch.online
Це спільнота, до якої і я належу, тож раджу 🙂

Вже близько року стрімлю і знайшов дуже багато цікавого для себе, і як айтівець в часності, бо технічних аспектів цієї діяльності безліч, і є де розвиватись.
www.twitch.tv/vbagnet

Створив пост для всіх, хто вагається, тож може і тут буде корисним:
kutok.io/...​hcho_vam_toi_twitch_-1d0d

Дивлюсь різні івенти по файтингам на www.twitch.tv/fighting_ua

Люблю дівчат на твічі дивитися
Також фаворит www.twitch.tv/separatinwoy

Доречі так, за два роки укртвітч дуже зріс. Раніше онлайн в 30 чоловік міг вважатись дуже великим, зараз вже є стрімери із онлайном 100 і більше

www.twitch.tv/rennssi — ось цю пані ще дивлюсь, бо напевно єдина дівчина що кс стрімить українською

Трохи не по темі, але окрім твічу Українські летсплеєри зараз також популярні, багато хто почали створювати свої канали з проходженнями чи смішними нарізками. Можете за бажанням завітати на канал до мого знайомого, він створив його не так давно, підтримка не буде зайвою — www.youtube.com/@andysagnar/videos

www.twitch.tv/m87games Взагалі тільки заради цього користуюся твічьом

А есть украинские летсплейщицы? я б посмотрел

пытался Тшарупу смотреть, чето не заходит.

Все ок, але правильно «українськомовний»

Дивлюся твіч більше за ютуб. Дивлюся лише тих, хто розмовляє українською і забороняє російське.

Дивлюсь дропси по Hunt:Showdown, нажаль не знаю про україномовних стримерів цієї гри

Споживаю контент на ютубі, а там, зазвичай, записи стрімів

Підписатись на коментарі