Чи існує сервіс, здатний згенерувати «штучним інтелектом» адекватні ігрові асети?
Привіт! Маю таку ситуацію — як і кожен (ну, напевно) розробник, я завжди мав мрію створити власну гру. Якусь може невеличку, але свою. Було багато спроб, і я завжди впирався в одну і ту ж проблему — ігрова графіка.
Якщо це не щось геніальне та просте типу 2048 чи Flappy Bird — то графіка, очевидно, має неймовірно великий вплив на якість гри. А малювати я не вмію, от прямо зовсім. І в голові є купа ідей, але завжди виникає питання «ну а де я знайду текстурки/спрайти, ітд»
Варіанти типу найняти художника-індуса, чи шукати якогось ентузіаста не розглядаю, бо це скоріше про хобі на декілька вечорів, ніж про завершений продукт.
А тут з кожної дірки почали кричати, що от-от художники зникнуть, midjorney генерує неймовірні штуки і так далі. «Круто», подумав я, але шось у мене нічого толкового не виходить. Банальний запит типу «2d sprite of pixel-styled duck with a transparent background» генерує неюзабельну маячню, уже не кажучи про повторюваність стилю для генерації повного комплекту асетів.
Тому, власне, питання — чи існує толковий сервіс який реально можна використовувати без навичок графічного дизайнера, та нагенерувати собі купку ігрових 2D-спрайтів, персонажів, бекграундів, ітд? В одному стилі, за конкретним запитом. Чи це все ще фантастика і так званий «генеративний ШІ» не більше, ніж іграшка?
Дякую
14 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів