Збираємо гроші для саперів з 34-го батальйону на ремонт авто та розігруємо ключі до ігор Marevo Collective

Мій добрий знайомий Віталій, а для всіх більше відомий, як один з учасників Marevo Collective, на мою скромну думку, зірок українських творців горорів, збирає для свого друга з 34 батальйону, а саме саперного підрозділуб на ремонт авто та маленькі дрібниці, які вийшли з ладу. У відео можна подивитися на їхню роботу, щоб краще зрозуміти реалії його «роботи».

Потрібно 20 000 гривень, посилання на Моно банку.

Ось пряма мова Віталія з його Телеграм каналу, щодо крутого бонусу до збору:

Будь ласка, долучайтесь з нами до збору, а я користуючись своєю інді-дев привілеєю, можу надати вам невеликі нагороди за участь.

• Кожний, хто кине хоча б 1 гривню на банку стає учасником розіграшу 10 ключів No One Lives Under The Lighthouse на консолях (PS4/5, Xbox, Switch)
  • Всі, хто кине на банку хоча б 100 гривень — візьмуть участь в розіграші 5 ключів поки не випущеної Zero Losses в Steam.
  • Якщо кидаєте 500+ гривень — то втрачаєте азарт і не берете участь в розіграші 10 ключів маяку, а просто обираєте собі бажану консоль, пишете в коментарях і я висилаю вам ключ до No One Lives Under The Lighthouse і емодзі поцілунку (друге опціонально). Участь в розіграші Zero Losses зберігається.
  • Розігрувати це усе будемо, думаю, 1 го вересня. Скоріш за все на стрімі, можливо в гостях у UA Nintendo Family (це вже майже 100%)

❗️Щоб взяти участь в розіграші потрібно скинути в коментарі до цього запису на сторінці Віталій та тривожні .ехе файли скріншот поповнення банки

Хай щастить, підтримуйте рідний GameDev та ЗСУ, і будемо всі разом грати в гарні ігри в безпечному світі без русні :)

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ще раз всім дякую, хто долучився!
Ось і звіт з фотками і описом, того що було куплено на ваші донейти
t.me/imakeindiegames/337

Поповнив вам банку до кінця

В мене аж руки затрусились :D Дуже-дуже дякую! Не забудьте взяти участь в розіграші, і ще раз дякую!

Спільно GameDev ви не вогонь, ви вогнище! Разом зібрали понад 14 з 20! Всіх обіймаємо!

Підписатись на коментарі