Сапковський зробив виняток для українців та розказав про роботу над новою книгою по всесвіту «Відьмака»
Польський письменник-фантаст і публіцист Анджей Сапковський «досить старанно» працює над новою книгою про «Відьмака». Про це він заявив під час стріму з українськими фанатами Fantastic Talk(s).
«Я ніколи не говорю таких речей, тому що зі мною ніколи не знаєш. Може, щось зроблю, а може, ні. І досі, коли я казав, що щось напишу, а потім не писав, люди скаржилися, ніби я їх обдурив і ніби я збрехав. Ось чому я не люблю говорити про те, що я роблю, доки не закінчу це робити. Тому що поки я не закінчу це, я не думаю, що воно існує. Але оскільки я завжди роблю виняток для українців, то зроблю це і цього разу. Так, я працюю над новою книгою про відьмака і досить старанно. Це може зайняти рік, але не більше», — зазначив автор.
Минуло десять років з моменту виходу «Сезону штормів» (останньої книги саги «Відьмак») і 24 роки з часу закінчення саги «Володарка озера». Раніше Сапковський робив різні натяки, але ніколи нічого конкретного не стверджував. Ба більше, раніше він зазначав, що історія Ґеральта завершена, а якщо робота над новою книжкою все ж почнеться, то це буде «щось на зразок приквела чи сайдквела».
Нагадаємо, що минулої осени CD PROJECT RED опублікувала свої плани на майбутнє та оголосила про роботу над трьома франшизами. Компанія випустить продовження Cyberpunk 2077 під кодовою назвою Project Orion, нову трилогію ігор про «Відьмака» та спінофи за цією серією.
Цього року стало відомо, що компанія почне працювати над мультиплеєрним «Відьмаком» спочатку. Йдеться про так званий проєкт Sirius — нову гру у всесвіті «Відьмака», анонсовану разом зі свіжою трилогією. Ця гра матиме мультиплеєр та однокористувацький режим і розрахована на широку аудиторію, а не лише фанатів франшизи.
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів