Хороший коп або як поліцейський у США подарував малознайомій дитині PlayStation 5. А вам робили геймерські подарунки?

Поліцейський штату Джорджія подарував малознайомому хлопчику PlayStation 5. Розповідаємо, як так сталося.

Нещодавно в американському штаті Джорджія офіцер поліції Колеран (Colleran) отримав виклик забрати неповнолітнього хлопця з району. Прибувши туди, поліцейський дізнався, що хлопець, через якого його викликали, був у цьому районі, тому що шукав якийсь підробіток, типу повиривати бур’яни чи покосити траву, щоб «заощадити на PlayStation».

Це вразило офіцера, адже він сам виявився гравцем. Тож, оскільки хлопчина був ввічливим, шанобливим та щирим, Колеран вирішив допомогти йому досягти своєї мети.

«Офіцер Коллеран і деякі його друзі змогли не тільки здобути для цього молодого чоловіка ігрову консоль, але й подарункову картку для оплати членства, щоб він негайно міг почати грати», — розповідають у соцмережі поліцейського департаменту Гепвіла (Hapeville).

Окрім того, офіцер пообіцяв хлопцю, що скоро вони гратимуть онлайн в одній команді.

Така історія про хороших поліцейських у Джорджії і щасливого новоспеченого Sonyboy. А як щодо ваших історій?

Чи дарували вам геймерські подарунки? Лише в дитинстві чи й в дорослому віці? Що вам дарували? А можливо ви й самі презентуєте друзям щось з ігор чи гаджетів для геймінгу? Розповідайте у коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Диски с играми когда-то на ДР дарили — Deus Ex, Caesar и вот это вот всё

вот лошара, а мог бы избить в отделении и потом требовать выкуп у родителей

для его зарплаты это один раз в магаз сходить, но если он еще хочет кому то ее подарить, я всегда готов

не думаю що у копів в США великі ЗП, і витрати там не малі. Там люди рахують грощі, і не розкидуються сотнями. Хоча можливо в цього трошки простіше, тим більш вони з колегами скидались.

Погугли зарплату поліцейського перед тим як придумувати байки ;)

Ого новина. А я поснідав от.

Побільше б таких поліцейських

Підписатись на коментарі