Як змінився фічерінг App Store та Google Store і як краще просувати гру?

Доброго дня всім причетним до gamedev.
Я починаю свій шлях в цьому фантастичному світі та почала занурюватися в шлях, який проходить гра після публікації в сторах. Буду вдячна за будь-яку інформацію, яка допоможе в просуванні гри. Які зміни зараз в фічерингу? Гугл закрив прийом заявок на фічеринг, як зараз можна піднятися у сторі? Які рекомендації щодо подання заявки в App Store? І взагалі як краще просувати гру у сторах при запуску, з якими складнощами хто стикався?
Заздалегідь вдячна за будь-яку інформацію.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Якщо плануєте на грі заробляти — одразу вчіться купувати трафік

Є змога зорієнтувати по цінам або по тому де їх знайти? Я теж починаю свій шлях і геймдеві, вже маю майже готову мобільну гру для Андроїд

Найпростіше — запускати рекламні кампанії в Meta. Ціна інсталяції буде залежати від багатьох факторів, включаючи обрану вами країну та наскільки цікавий ваш рекламний матеріал

Дякую за відповідь, цікавить чи можна взагали якось сконектитися з менеджерами в гугл та епл сторах. Виходячі з останньої інформації фічеринг в гуглі зараз можливий тільки через особистого менеджера.

Підписатись на коментарі