Чи є ігровий жанр, який ви ненавидите? Чому?
Привіт, спільното! Стало цікаво, а чи є якийсь ігровий жанр, який ви щиро ненавидите? Якщо так, то який і чим він/вони вам так не до душі? Чи змогли б ви працювати над грою у жанрі, який вас бісить?
Привіт, спільното! Стало цікаво, а чи є якийсь ігровий жанр, який ви щиро ненавидите? Якщо так, то який і чим він/вони вам так не до душі? Чи змогли б ви працювати над грою у жанрі, який вас бісить?
В мене є конкретна гра, Last of us 2, занадто багато ЛГБТ пропаганди, нафіг мені ця діч в грі, мені треба історія, нафіг мені ці сцени. Зробили амбала Еббі. Фу. Нічого проти цього напрямку немає, но нафіга це нав’язувати.
А в саму гру грали хоча б? Там тієї «пропаганди» (ні), 1% від усього контенту.
Щоб ненавидіти? Ні, таких нема. Просто є купа жанрів, ігри яких я не грав та жанри в які грав і вони мені не сподобались. Але ненависті нема.
Є ненависть до певних вчинків, як от лутбокси, платні апгрейди персонажа в платній грі та гіперказуальщина де гра грає сама в себе.
Працював над онлайн грою, жанр якого мені не подобається, проте сподобалось вирішувати задачі проекту. Цікавий разовий досвід, який вплинув на моє сприйняття певних речей.
Рпг онлайн дрочильні типу доти, елдер скрол і тому подібні. Це пожирачі часу без сюжету і нормальної фізики за імпакту
На Доті бабки рубить як Габен так і всі хто на про сцені (був/є), того імпакт великий, інакше б в неї не грали. І це не гра яка потребує сюжет чи фізику
От я раніше їх дуже не любила, але Returnal кардинально змінила ставлення!
Хоррори, бо жахіть в останні роки і в житті вистачає.
А ще ті ігри, де одне й те саме місце треба мільйон разів проходити, зад*очуючи правильне натискання кнопок у правильній послідовності і в правильний час, наче граєш не у гру, а на піаніно. Коротше ті ігри, де 1 помилка == смерть і треба все починати спочатку.
Саме ігри, тобто штуки де є геймплей — ні немає.
Ненавиджу тих хто називає себе іграми, а на ділі є донатними клікер помийками.
Та ніякий. Гіперказуальщики просто. Це плюс мінус ті самі люди які гортають інстаграм чи тікток. Усе, щоб зловити дозу швидкого і низькоякісного допаміну
гра може бути тупим шутером як Call of Duty чи Far Cry, а може бути складним та динамічним вічним боєм, як Serious Sam, DOOM, Painkiller, Ultrakill, Dusk та подібні. Дуже сильно від гри залежить.
Якщо ви вважаєте такий жанр простим, спробуйте пройти Realm Grinder.
Я більше про складність гри. Там сюжет про взаємодію рас. Швидкість в цій грі не має значення. Там тупе клікання не допоможе, потрібно вибудовувати правильну стратегію. Це найскладніша гра яку я грав, навіть Dwarf Fortress легший.
Там поєднання, гра дійсно клікер, треба багато тиснути, в основному для розширення споруд, або підбору комбо заклинань. Але реінкарнації часто відкривають нові стратегії, і якщо якась стратегія працювала на ранішніх реінкарнація, вона поступово стає неефективною, поки через певну кулькість реінкарнації, вона стає абсолюно безгуздою. І потрібно читати мануали, і підказки які ж стратегії будуть зараз працювати.
Ні-ні, там такого немає. Там немає карт. Зацініть її трохи, я б назвав цю гру культовою. Трохи важко відповідати на запитання, коли не грав в неї роки з 4.
Ігри для дітей які зроблені лише щоб діти дивились рекламу
Андроїд маркет кишить ними
Telltale Games або розробникам Detroit:Become Human о це компанія буде в шоці. Вони ж не ігри розробляють тепер. Шо робити, шо робити?
Будь що, пов’язане з NFT базаром.
Мав неприємний досвід роботи над такою грою. Дуже давить принцип «контент заради контенту», коли для умовного фентезі робиш низькоякісний світловий меч
Мабуть стратегії та ігри жанру інтерактивного кіно.
У випадку стратегії не відчуваєш себе участником подій через те що дивишся найчастіше згори.
Інтерактивне кіно...Більше дивишся кіно, ніж граєш. Навіть і грою іноді важко називати.
Працювати? так, звісно)) але б працювати над іграми, які подобаються, було б трохи цікавіше
-
угу. платні ігри в яких є мікротранзакції. горіти в пеклі тим людям які це придумали)
Кооперативні шутани.
Я взагалі не дуже полюбляю ігри в яких немає сюжету. Так, шутани не для цього створені, тому в мене 0 запитань до людей, які грають в шутани. Чи змогла я працювати? О так, особливо, якщо я буду знати, що завдяки цій грі, буде морально принижено більше усні....
Гранд вбиває будь-яку найцікавішу гру. Тому любила SWTOR , ти сюжет і без грінда пройдеш, хочеш прям домінувати, тоді копирсайся
Ну є і кооп. шутани із сюжетом) Наприклад Tom Clancy’s The Division або Tom Clancy’s The Division.
Хоча обидві зроблені саме для гри в коопі та й більш раскривають.
The Division як на мене, сюжет зроблений щоб він був, ну типу гра про кооп проходження, але й вирішили сюжет додати і досить гарний як на мене
Я не люблю тему змагань, ніде. Нафіга це? Не полюбляю токсичність таких ігор і мамкинів нагібаторів. Там до того, що сюжету 0 так ще й ігрова флора і фауна, що Фолич з його радіоактивною катастрофою відпочиває + ставлення до жінок це жах. Тобто це просто жанр зі своїми особливостями, які мені не подобаються. Мені також карткові ігри не заходять, бо я взагалі не розумію на шо витрачати на це час?
Але то мої психологічні особливості. В мене подруга обожнює Овервотч та не розуміє нафіга ото слухати тони нікому не потрібної інфи. Люди — різні і тому ігри різні. Дехто взагалі шахи полюбляє. Тому взагалі не розумію розмов про те, який жанр НАЙНАЙНАЙ.
46 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів