Що ви робите, коли зустрічаєте росіян в онлайн-іграх?
Ігрова спільното, що ви робите, коли в онлайн-грі вам трапляються громадяни рф? Наприклад, коли граєте з кимось в одній команді і виявляється, що ваші соратники — росіяни? Або в чаті будуть російські прапорці й ніки. Чи ви проігноруєте таких гравців чи будете спілкуватися? Висловите якісь побажання? Якщо розмовлятимете, то якою мовою? Цікаво дізнатися.
41 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівИзначально переключаю регион на европейский, при возможности. Играю спокойно, без необходимости отвлекаться на политическую ругань (да и игровую: что россияне, что украинцы довольно токсичны даже в рамках игры).
Игры для того, чтобы расслабляться.
в WoT крив ***ми (коли вони починали проявляти якусь ебануту активність в чаті), робив це ще до того як тут більшість зрозуміла що вони вороги.
правда за це банили... якщо зустріну когось з Wargaming буду гнати срачами чи дам в табло
Diablo4 англ гра, нік англмовний, русні не бачу. Хоча офіційно блізи її не випускали в рашці
У World of Tanks Blitz нажаль забрали всі чати, тому уже навіть якщо і зустрічаю русню в грі, то хоть не бачу їхніх каракуль та гімна з яким вони зазвичай починають гру. Тепер навіть спокійніше стало грати, але іноді нудновато, так і хочеться довести деяких до кипіння)
CS:GO
У мене нік дуже патріотичний — Шухевич, та прапор жовто блакитний
У русні горить від цього))
Коли починає палати, я переходжу у іншу тіму і починаю добре насипати їм свинцю)
На випади не реагую, на ломаній кацапській мові лише відповідаю — «я тебе плохо понімаю, піші на англійськой»))
Пишу «ельцин, водка, балалайка» і зливаю.
Зустрічаю їх на chess.com. А компанія пробазувала і заблочила їхні триколори. Якщо встигаю помітити сірий прапор поруч з ніком, то кенселю гру, бо не можна грати з руснею!
Але коли провтикую прапорець, то роблю все можливе, шоб надрати їм дупу. У мене досить низький рейтинг, тому супергравців там нема, тож поки шо програв лише один раз) кажу вам, бажання вставити русні по саму горлянку відкриває портал і в мене вселяється дух Маґнуса Карлсена))
На додаток ше можу прорепортити за затягування партії, образливий нік або махлювання)
Те саме що і з російськомовним контентом: кидаю скаргу, баню. Пофіг, що скарга не має підстав — часто спрацьовує автомодерація.
Не знаю хто шо робить але:
рік тому чую часто — ти шо рускій нє знаєш, гаварі па рускі.
зараз — шось там мекають англійською і стараються не привертати уваги.
якшо попадаються кінчені вкрай, то їх зачасту булять 90% європейців в тімі, і інколи вони лівають.
Або бажатиму смерти українською, або критиму ***ми англійською. Взагалі москальською не спілкуюсь, бо пішли вони до біса.
Ну а після цього глушу їх)
украински они не знают, аннлийский тоже, так что твои действия бессмысленные
Зазвичай вони розуміють достатньо, щоби послати мене на *** або почати кричати про «крымнааааашь!1!!11!») Тому ні, вони мають сенс)
Russian retard, хаха. Ще був малий, то таких називали скорочено — rustard. xD
Бажаю смерті, розмовляю, виключно українською, але з ними їхніми матюками) коли я в кс грав, мені вони так аватарку знесли, а там був надпис «русня, іди на***»
так они украинский не знают
Або мут+репорт, або намагаюсь їх вивести з себе) вони так смішно бісяться)
мут+репорт
Абсолютно до одного місця. Від звичайних людей нічого не залежить. Вони такі самі ментальні та розумові раби як і ми...
В доті часто зустрічаю, але спілкуюсь тільки Українською, якщо тварота погано спілкуєшся просто мучу його🫠🇺🇦
они украинского языка не знают
Час вчити
Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.
-
Я їх просто там не зустрічаю :)
Ліваю з груп де є російські гравці. Намагаюсь заохочувати і пояснюю чому росіян треба виганяти звідусіль.
так а зачем ты ливаешь, а не кикаешь их и всячески не мешаешь?
Мене приколює один момент. Граю інколи в Battlefield 4. Принципово не граю за росію де б то не було. Навіть якщо місць немає, то просто ліваю з серверу. Так от, бачив як за рашу грають Українці з емблемами Українського прапора та АЗОВу. Це я щось не розумію, чи щось тут не так?
Дивіться, вони можуть не встигнути відмінити бій, або не знають як не попадати в команду за москалів, я й тому не люблю батлу, бо вона прославляє москалів.
не помічую. Взагалі то пофіг, думаю що це боти
граю кс: го. З початку війни намагаюсь уникати тімейтів кацапів, тому не користуюсь загальним пошуком матчів а лише приймаю запрошення в групу від інших гравців (стараюсь лише від українців, розуміючи що там русні точно не буде в команді). Проте якщо розумію що в тімі є кацап то ігнорую його всіма способами
терпила?
Кацап?
кто?
я зазвичай зустрічаю їх в dead by daylight і якщо їх вішають на гак або вбивають, то я їх не рятую, хоча ми в одній команді, а після гри кидаю в бан)
Mute, block — єдині ліки. Чисте «Do not interact».
Плюси:
+ Бережете нерви
+ Бережете час
+ Концентруєтесь більше на грі
Мінуси:
— маєте певний шанс підпалити дупу/и кацапам.
Висновок: тролити можна і в Інтернеті
Хіба той мінус є мінусом ?)
Деяким людям хочеться вилити гнів, м’ют і блок завадять тому, що посратись з кацапами. Але це не мій особистий мінус, я взагалі усю команду блочу незалежно від національності, бо координація рухів швидша через маркування в грі, аніж текст (коли грав League of Legends), а їхнє ниття радше відволікає в чаті
якби я щось писав росіянам кожен раз як їх бачу у онлайн-грі, то я б тільки і робив писав їм, а не грав. Нажаль їх багато дуже і я їх просто ігнорю, тільки якщо вони не почнуть якусь дичину писати
По настрою) Коли виграваю і вони проти мене, то починаю дико тролити и спамити (але так щоб бан не отримати). Коли програю, мучу їх.
Якщо в своїй команді і він веде себе як клоун — отримує кулю в лоб. А так намагаюсь на звертати увагу
Я просто люто їх ненавиджу і демонструю всіма можливими засобами