Що ви робите, коли зустрічаєте росіян в онлайн-іграх?

Ігрова спільното, що ви робите, коли в онлайн-грі вам трапляються громадяни рф? Наприклад, коли граєте з кимось в одній команді і виявляється, що ваші соратники — росіяни? Або в чаті будуть російські прапорці й ніки. Чи ви проігноруєте таких гравців чи будете спілкуватися? Висловите якісь побажання? Якщо розмовлятимете, то якою мовою? Цікаво дізнатися.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Изначально переключаю регион на европейский, при возможности. Играю спокойно, без необходимости отвлекаться на политическую ругань (да и игровую: что россияне, что украинцы довольно токсичны даже в рамках игры).
Игры для того, чтобы расслабляться.

в WoT крив ***ми (коли вони починали проявляти якусь ебануту активність в чаті), робив це ще до того як тут більшість зрозуміла що вони вороги.
правда за це банили... якщо зустріну когось з Wargaming буду гнати срачами чи дам в табло

Diablo4 англ гра, нік англмовний, русні не бачу. Хоча офіційно блізи її не випускали в рашці

У World of Tanks Blitz нажаль забрали всі чати, тому уже навіть якщо і зустрічаю русню в грі, то хоть не бачу їхніх каракуль та гімна з яким вони зазвичай починають гру. Тепер навіть спокійніше стало грати, але іноді нудновато, так і хочеться довести деяких до кипіння)

Fallout online — там либо поляки, либо русня.
у меня в фракции русня, но молодые п***юки, которые в целом одобряют войну против пидарашки

CS:GO
У мене нік дуже патріотичний — Шухевич, та прапор жовто блакитний
У русні горить від цього))
Коли починає палати, я переходжу у іншу тіму і починаю добре насипати їм свинцю)
На випади не реагую, на ломаній кацапській мові лише відповідаю — «я тебе плохо понімаю, піші на англійськой»))

Пишу «ельцин, водка, балалайка» і зливаю.

Зустрічаю їх на chess.com. А компанія пробазувала і заблочила їхні триколори. Якщо встигаю помітити сірий прапор поруч з ніком, то кенселю гру, бо не можна грати з руснею!
Але коли провтикую прапорець, то роблю все можливе, шоб надрати їм дупу. У мене досить низький рейтинг, тому супергравців там нема, тож поки шо програв лише один раз) кажу вам, бажання вставити русні по саму горлянку відкриває портал і в мене вселяється дух Маґнуса Карлсена))
На додаток ше можу прорепортити за затягування партії, образливий нік або махлювання)

Те саме що і з російськомовним контентом: кидаю скаргу, баню. Пофіг, що скарга не має підстав — часто спрацьовує автомодерація.

Не знаю хто шо робить але:
рік тому чую часто — ти шо рускій нє знаєш, гаварі па рускі.
зараз — шось там мекають англійською і стараються не привертати уваги.

якшо попадаються кінчені вкрай, то їх зачасту булять 90% європейців в тімі, і інколи вони лівають.

Або бажатиму смерти українською, або критиму ***ми англійською. Взагалі москальською не спілкуюсь, бо пішли вони до біса.

Ну а після цього глушу їх)

украински они не знают, аннлийский тоже, так что твои действия бессмысленные

Зазвичай вони розуміють достатньо, щоби послати мене на *** або почати кричати про «крымнааааашь!1!!11!») Тому ні, вони мають сенс)

Russian retard, хаха. Ще був малий, то таких називали скорочено — rustard. xD

Бажаю смерті, розмовляю, виключно українською, але з ними їхніми матюками) коли я в кс грав, мені вони так аватарку знесли, а там був надпис «русня, іди на***»

Або мут+репорт, або намагаюсь їх вивести з себе) вони так смішно бісяться)

Абсолютно до одного місця. Від звичайних людей нічого не залежить. Вони такі самі ментальні та розумові раби як і ми...

В доті часто зустрічаю, але спілкуюсь тільки Українською, якщо тварота погано спілкуєшся просто мучу його🫠🇺🇦

они украинского языка не знают

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Я їх просто там не зустрічаю :)

Ліваю з груп де є російські гравці. Намагаюсь заохочувати і пояснюю чому росіян треба виганяти звідусіль.

так а зачем ты ливаешь, а не кикаешь их и всячески не мешаешь?

Мене приколює один момент. Граю інколи в Battlefield 4. Принципово не граю за росію де б то не було. Навіть якщо місць немає, то просто ліваю з серверу. Так от, бачив як за рашу грають Українці з емблемами Українського прапора та АЗОВу. Це я щось не розумію, чи щось тут не так?

Дивіться, вони можуть не встигнути відмінити бій, або не знають як не попадати в команду за москалів, я й тому не люблю батлу, бо вона прославляє москалів.

не помічую. Взагалі то пофіг, думаю що це боти

граю кс: го. З початку війни намагаюсь уникати тімейтів кацапів, тому не користуюсь загальним пошуком матчів а лише приймаю запрошення в групу від інших гравців (стараюсь лише від українців, розуміючи що там русні точно не буде в команді). Проте якщо розумію що в тімі є кацап то ігнорую його всіма способами

я зазвичай зустрічаю їх в dead by daylight і якщо їх вішають на гак або вбивають, то я їх не рятую, хоча ми в одній команді, а після гри кидаю в бан)

Mute, block — єдині ліки. Чисте «Do not interact».
Плюси:
+ Бережете нерви
+ Бережете час
+ Концентруєтесь більше на грі
Мінуси:
— маєте певний шанс підпалити дупу/и кацапам.

Висновок: тролити можна і в Інтернеті

Деяким людям хочеться вилити гнів, м’ют і блок завадять тому, що посратись з кацапами. Але це не мій особистий мінус, я взагалі усю команду блочу незалежно від національності, бо координація рухів швидша через маркування в грі, аніж текст (коли грав League of Legends), а їхнє ниття радше відволікає в чаті

якби я щось писав росіянам кожен раз як їх бачу у онлайн-грі, то я б тільки і робив писав їм, а не грав. Нажаль їх багато дуже і я їх просто ігнорю, тільки якщо вони не почнуть якусь дичину писати

По настрою) Коли виграваю і вони проти мене, то починаю дико тролити и спамити (але так щоб бан не отримати). Коли програю, мучу їх.
Якщо в своїй команді і він веде себе як клоун — отримує кулю в лоб. А так намагаюсь на звертати увагу

Я просто люто їх ненавиджу і демонструю всіма можливими засобами

Підписатись на коментарі