Гра, заради якої ви брали відпустку?

Юридичні фахівці бельгійської компанії Larian Studios виклали форму заяви, завдяки якій на роботі можна отримати відпустку для проходження гри Baldur’s Gate 3.

«Привіт, це юридична команда Larian. День релізу вже близько. Вашим пригодницьким планам Baldur’s Gate 3 загрожує робота? Ви можете розраховувати на спеціальну відпустку. Передайте цю записку своєму керівництву — вони зрозуміють», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що перед релізом Diablo IV розробники гри також пропонували гравцям брати відпустку для боротьби з демонами.

Розуміємо, що сьогодні українські гравці не в тому положенні, щоб брати відпустки для ігор, але можливо раніше ви вдавалися до такого? Розкажіть нам, через яку гру ви брали відпустку, прикидалися хворим чи відпрошувалися хоча б на день! Можливо, таке ще попереду? Тоді розкажіть про гру, заради якої ви б могли так зробити!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев.

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Особисто мені краще регулярно грати 2-3 години щодня, ніж брати відпустку під ігри.

Після релізу Skyrim пару тижнів не ходив в універ, з GTA5 було складніше але наскільки пам’ятаю то вийшло пройти компанію прогулявши тільки 2 чи 3 дні

Я так у vice city загрався. Майже сесію просрав

Настільний теніс.

Відпустку не брав, але після релізу Witcher 3, навчаючись в 11-му класі, я десь місяць не робив домашні завдання й після ліцею грав в нього до самої ночі кожного дня, включно з вихідними. Родичі тоді були у бізнес-відрядженні.

Хоч я й вийшов сухим з води, для мене це став останній період (до сьогодення) такої інтенсивної гри. Більше не доводилось так заліпати, і можливо, це накраще.

Я вже сказала начальнику, що хай сам вигадає причину, чого я і півстудії не вийшло на роботу. Він зітхає

Колись на шкільних канікулах між четвертями (тиждень чи два, не пам’ятаю) пройшов Nox і WC: Reign of chaos. Обидві гри навіть через 20 років реіграбельні

Та мені сабатікал треба брати щоб хочаб половину ігор пройти (:

Лару Крофт (2013) пройшов би або Відьмака 2

Відпустку заради гри?) а жити реальним життям коли? Ми раби, ми залежні від роботи, але мало хто це усвідомлює. Нам не дають вільного часу на себе, нам не дають часу думати бо це не вигідно дядькам які заробляють на простих людях. Ми більшість свого життя проводимо на роботі бо потрібно за щось жити. Це замкнуте коло і рабство ніколи не закінчувалось. Ти потрібен комусь доки маєш сили працювати, а потім утилізація.

Тут хто як пріоритети розставляє, більшості людям насправді не потрібна машина, а вони все одно витрачають на них купу грошей і часу, які можна було б витратити на себе

Продолжай быть рабом дальше

Підписатись на коментарі