Нестерпні сусіди: придумай фічу, щоб довести істот до сказу 🤪

Друзі, привіт!

Пригадуєте, у волохатих 2000-х була гра «Сусіди з пекла» (Neighbours from Hell by JoWooD Studio Vienna)?
Там був простий і зрозумілий сюжет: потрібно обшукати будинок сусіда, знайти корисні предмети, а потім використати їх, щоб підлаштувати різного роду капості.

Пропоную пофантазувати і розповісти в коментарях, які капості для нестерпних сусідів у вигляді фічі для гри ви хотіли б побачити? Нові сюжетні лінії, герої, вміння та практичні лайфхаки вітаються.

Вмикайте ідеальну фонову музику для роздумів і запрошую всіх у коментарі. 🎧✍️

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Через блютуз колонку вмикати по ночами лячні звуки

Хороший варіант. Шепіт серед ночі чи звуки ракет/техніки викликає миттєву паніку.

дитячий плач на нижній межі чутливості людського вуха — топ

Ви розумієтеся на витончених катуваннях)))

Моя версія — повстання побутової техніки, яку вони викрали і вивезли з території країни. Коли пралки затягують всередину та перекручують власників у барабані, а мікрохвильовки відкусують пальці. Також безлімітна підписка на канал Стерненка, який цілими днями звучить із кожної праски.

Пульт який включає у сусідів капання крану кожні 15 хвилин на 2-3 каплі коли сусіди у ліжку.

В мене хороші сусіди тому поки пульт лежить без діла.

Ярославе, привіт! Ви добрий, бо я натякала на сусідів, які рсня 😅

В такому випадку тут тільки кулемет з датчиком руху

Я ще подумала про автовмикання сирени, коли настає глибока фаза сну.

Мені подібну версію власні сусіди влаштували, коли пенсіонери о 6 ранку на центр кімнати витягли розморожувати холодильник і у мене по лампі потекла вода)))

Підписатись на коментарі