Інтерв’ю з геймдизайнером Marevo Collective про проєкт Zero Losses, а також стрім із ним же про розробку No one Lives Under the Lighthouse
Всім привіт!
Не так давно записав інтерв’ю з розробником інді-гри Zero Losses на презентації проєкту на конференції Digital Dragons в Кракові. Дуже незвичайний і актуальний проєкт від студії Marevo Collective.
Звісно, він був більш актуальний на початку війни, поки росіяни постійно говорили «патєрь нєт», про що власне і гра, але і наразі весь цей проєкт про війну і він актуальний, і буде актуальний як історія.
Віталій (той, що геймдизайнер проєкту, а не той, що бере інтерв’ю, тобто я :) ), доволі відомий завдяки попередньому проєкту їхньої студії «No one Lives Under the Lighthouse». І тих, кому цікаво послухати трохи про розробку саме цього проєкту, запрошую подивитися запис стріму з розіграшем ключів на цю гру на Nintendo Switch в спільноті UA Nintendo Family (то моя спільнота, тож всі, хто любить Нінтендо ігри, приєднуйтеся ;) ). На стрімі ми говорили і про розробку проєкту, і про розробку в цілому, і про ігрові джеми, і про наш досвід на них, і про аніме, і ще про різні цікаві штуки)
Коменти і питання можете лишати тут або під відео. Там геймдизайнер ймовірніше їх побачить. Я сюди також буду періодично зазирати. Це мій перший пост, так що, якщо щось не по формі, вибачайте)
Радий буду поспілкуватися і особливо знайти ще людей, які люблять джеми)
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів