Моя перша гра. Dosojin — Story of the curse
Вітаю, шановна спільното! Я — Микола, геймдизайнер-початківець, радий поділитися своїм дебютним творінням.
Чотири місяці майже щоденної праці нарешті доступні для завантаження. Посилання на сторінку гри в Google Play — play.google.com/...ils?id=com.company.mykola
Буду радий, якщо ви приділите кілька хвилин свого часу, щоб оцінити мою роботу та поділитися свої враженнями про гру.
Прошу вас судити строго за всіма критеріями, як того вимагають звичаї. Мені важливо почути вашу думку, щоб все проаналізувати, зробити висновки та покращити свої навички. Дрібка вашого часу допоможе зробити мої наступні роботи тільки кращими.
Коротко про гру:
Dosojin — Story of the curse — це 2D екшн-платформер із вкрапленнями метроїдванії. Сюжет розповідає нам про Японського феодала, який був проклятий і тепер змушений мандрувати світом. Адже якщо він затримається в якомусь краї довше, ніж на три дні, то на ввесь край нападе орда скелетів, яка зветься «Тріумфом смерті».
Герой ввесь час мандрує в пошуках можливості позбутися прокляття. До нього доходять плітки, що в місцевого правителя, схоже, була така ж проблема і він зміг її позбутися. Тут і починається пригода, але не без проблем.
Скриншоти:
6 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів