Візуальна новела «Hazy Mind» тепер має Kickstarter-сторінку!

Добрий день! Я betetiro, художник і соло розробник візуальної новели Hazy Mind, і я прийшла до вас з дуже гарними новинами.. Тепер моя візуальна новела Hazy Mind має сторінку на Kickstarter!

www.kickstarter.com/...​gical-horror-visual-novel

Що це за гра така?

Це візуальна новела жанру психоделічного горору.Ви прокидаєтеся у своїй кімнаті, де немає нікого. І ви нічого не пам’ятаєте. Вас зустрічає дивна дівчина, яка представляється вашою подругою, і запевняє вас в тому, що вона допоможе вам все згадати. Вірити їй чи ні? Вирішувати лише вам.

В грі планується українське та англійське озвучення.

Добре, а що це за Kickstarter? Я просто так доначу на гру?

Kickstarter — це глобальна платформа для краудфандингу, що дозволяє людям зі всього світу фінансувати та підтримувати проєкти в різних областях.
І ні, ви не просто так донатите на гру. Ви будете отримувати певні подарунки які залежать від суми донату.

Наприклад, ви зробите замовлення гри, як тільки вона вийде.. або зможете навіть зробити свого персонажа в гру за певну суму донату!

Але це все тільки можливо, якщо ціль буде виконана за певний період.

Ви донатите на гру, але гроші з вас не знімуть, доки не збереться певна сума грошей.

Навіть ваш 1$ важливий, тому я буду вдячна абсолютно любому донату.

Якщо не збереться певна сума — проєкт вважається провальним і розробник не отримає гроші, які ви задонатили.

Що ж, начебто все розповіла. Дякую вам велике за увагу і підтримку, сподіваюсь проєкт все ж не буде провальним!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

ні посилань ні описів не видно

Дуже дивно, в мене все працює.. Описи в основному зібрані саме з посилань, тому залишу усі посилання тут:
Кікстартер: www.kickstarter.com/...​gical-horror-visual-novel
Steam: store.steampowered.com/app/2380340/Hazy_Mind

Гра стилістично мені дуже сильно нагадує Оморі та Milk outside a bag of..., а я сука обожнюю ці ігри

Підписатись на коментарі