«Хіба багаті люди більше не можуть мати нічого приємного?» На Reddit жаліються на те, що власники Diablo IV Ultimate Edition не можуть відокремитися від «огидних плебеїв»

Днями на Reddit розгорілася тема зі початково провокативною назваю «Cant rich people have anything nice anymore?» (Хіба багаті люди більше не можуть мати нічого приємного — пер.)

У ній користувач під ніком noahgs жаліється на те, що власники Diablo IV Ultimate edition повинні мати можливість відокремитися від гравців, що мають дешевші видання. Свої думки та ідеї він розписав у яскравій авторській манері:

Тепер, коли Diablo дозволяє гравцям з дешевшими виданнями насолоджуватися величчю нашого Ultimate видання, чи не можемо ми мати хоча б маленьку поступку, яку ми мусимо розділяти з огидними плебеями?

Я вважаю, що в будь-які моменти черги гра повинна розпізнавати більшу ціну, яку ми заплатили, визнаючи нас справжніми шанувальниками Diablo. Крім того, можливо, збільшити множник пошкоджень проти гравців з нижчими виданнями у зоні PvP (думаю, 10 відсотків за кожне нижче видання, нічого нечесного або нерозумного).

Також вважаю, що ми повинні мати можливість збирати податок з цих убогих видань у вигляді золота кожного разу, коли ми, гравці високого класу, маємо нещастя перетнути їхні шляхи.

Гравці з плебейським виданням не повинні відповідати, ваша думка тут непотрібна.

Редагування 1: до всіх, хто так ображається, як у вас є час писати стільки відповідей з додатковими змінами? Це має забирати забагато енергії — пропускати прийоми їжі, щоб купити Diablo 4 :( якщо ви припините ходити в Starbucks і перестанете заводити стільки дітей, можливо, життя стане легшим ;)

Редагування 2: дякую за ці дурні нагороди Reddit, ось чому ви не можете дозволити собі Ultimate версію.

Редагування 3: Те, що спочатку було сатирою, стало моєю справжньою думкою після того, як мені довелося мати справу з образами від бідних людей, і коли я майже хотів пожертвувати 2000 Ultimate видань :(

Редагування 4: дякую, модератори, що розблокували мій пост. Через кількість відповідей мені потрібен рівноправний спосіб вирішити, кому відповісти. Будь ласка, надішліть мені свої два останні платні чеки, і я буду працювати з ними у порядку спадання. (Зупинка на рівнях менше 6-цифрового річного чистого доходу і чимось, що не є доларами, тому що що таке канадський долар або єна, лол)

Як можна здогадатися з редагувань від автора, його гумор не всі зрозуміли, а ідею сприйняли не дуже позитивно :)

А як би ви сприйняли таку ідею? Чи считали б сатиру? Чи вважаєте ви, що гравці найдорожчих видань повинні мати прерогативи над гравцями, які заплатили за гру менше?

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

До речі, хочу запитати у справжніх прихильників цієї іграшки.
Чи додали вже можливість створювати власні формули для кубу хорадріка? Я про можливості кастомного комбінування різних властивостей речей? Щоб звісно виходило у гравця не так, як би йому хотілося, але щоб він мог відшукати за певну кількість спроб щось насправді надзвичайне.

Якщо таке гравець проплатить тобто це буде просто якась орендна платня за існування цієї формули у інфопросторі Діабло

Це класична дилема. Тут треба порівнювати між одним який дав 500 та п’ятьмастами які дали по 2. Що стає трохи складнішим для розв’зання коли порівнювати треба між двома по 500 та 500 по два.

— Ви всі — козли!
Через 5 хв:
— Ай, ААйй... Пацани, ну не стукайте, я ж пожартував, це ж був лише сарказм!!!

До вміння жартувати треба ще мати поняття доцільності місця та часу.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

В комментах какие то душнилы, лол. Еще и про задротов что то там пишут)

Лол,ну це надвисокий рівень іронії,мені завжди дивно бачити коли люди серйозно сприймають подібні пости

Ну, це дійсно починалося, як жарт. А потім переросло трошки у «занадто серйозні щі».

А як би ви сприйняли таку ідею?

Українські айтішники саме так і живуть. Для них всі інші люди в країні раби, не сприймаються рівноцінними, і зобов’язані виконувати їх забаганки.

Ну піди скажи де небудь. От під раду ходили протестувати проти дії-сіті, ефекту море. Усю увагу на себе відтягнули прибічники легалайсу. Ті хто не сприймають інших повноцінними — зараз тусуються в Монако.

Гггг, да, саме українські айтішники. Саме вони непідсудні, їх не стосуються жодні обмеження, саме вони ділять доходи держави. Піду зібю якогось раба, хай не ходить по шляху його світлості айтішника.

Задроти міряються тим — хто більший задрот.

Про що тут мова? +30 баксів до Standart = Ultimate
Невьїбенна VIP еліта

Власники Ролс-ройсів вимагають приватних доріг.

Ні, тут власники трохи тюнінгованих авто вимагають від власників звичайного авто такого ж класу платити їм податок за те, що не дай боже припаркувався біля їх лялечки

Ну звісно тут десь треба «сарказм» табличку підняти. Багатії зі списку Forbes заплатили десь ціну обіду в лондонському пабі.

з точки зору держави, право на приватну дорогу має тільки громадський транспорт, усі інші нехай в корках стоять :)

От розбагатію і куплю собі тролейбус.

У Reddit є вакансія Senior Software Engineer з Go та AdTech. Хтось вже пробував?

Підписатись на коментарі