🤬 Іранські розробники анонсували воєнну гру Revenge. Перша місія — атака на американську біолабораторію в Україні
Іранські розробники ігор анонсували гру Revenge («Помста»), у якій сформована міжнародна сила на чолі з Іраном воює проти США та Ізраїлю.
Перша місія — напад на американську біолабораторію в Україні з вірусами, які «перетворюють українських військових на зомбі для атаки на російських солдат». Розробники обіцяють, що це буде схоже на Call of Duty.

Що там по іграх поза політикою?
41 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівмлять, наступний раз редакція буде створювати топік коли «Іранські розробники ігор» щось напишуть на заборі?
кому яке діло, до якоїсь унилої гівно-гри, в яку ніхто не буде грати?
бачу «Редакція GameDev» створює видимість хоч якоїсь роботи тупими топіками
А українська локалізація в грі буде? 😁
Жарти в сторону, якщо ця гра десь з’явиться в ігрових магазинах, всі знають що робити: репортимо як inappropriate content, або за іншими схожими опціями.
Якщо спрацює, то за підтримку тероризму репортити. А з китаєм, що робити? Вони продають деталі для іранських дронів і російських ракет.
А ще там купа деталей, які випускаються не тільки в Китаї.
У штатних рашиських тепликів взагалі начінка родом із Франції, ше купа планшетів у них Німецького виробництва (там взагалі тільки лейбл свій наклеїли) і таких прикладів тисячі — ті ж чіпи Texas Instruments у шахедах
Глобалізація вона така — теперешній її рівень санкції дозволяє обходити на раз.
Відразу повторював дуже розумну думку — Санкції це не обмеження в постачанні, а здорожчення собівартості.
Тут є досить проста відповідь : подати в суд на основні магазини, які будуть цю гру продавати. Ось цим і повинно займатися влада.
Для этого нужно чтобы был нарушен какой-то закон в юрисдикции суда в который обращаются. Пару месяцев назад была на DOU тема о борьбе в Европе с картами где неправильно проведена граница между Украиной и рашкой — так даже с таким очевидным нарушением деле шло очень плохо
Без хейту чи стьобу. От на вашу думку, хто саме з влади цим має займатися? Який орган чи департамент якого міністерства?
Як це оптимально зробити з організаційної точки зору наврядчи тут у когось вистачить компетенції сказати, але ініціатором створення такої структури чи надання таких повноважень існуючій структурі, думаю має бути РНБО.
Максимум на что РНБО хватит — это ввести санкции против этой компании или против Ирана в целом, что запретит официальные продажи игры в Украине. Уже это проходили 14 лет назад с игрой «Операция Галичина».
А что по геймдеву КНДР, есть новости?
Хто цим мавпам компи у лапи дав?
Підозрюю що якщо покопатись то основна команда там десь у Пітері сидить
Той випадок, коли обс*рання, якісь заборони чи інші санкції буде лише додатковим піаром. Найефективніша тактика — просте ігнорування.
Ми як нація ще занадто інфантильні для такої зрілої поведінки, треба ще подорослішати.
По перше гра все одно вийде г#вняна.
По друге сама назва вже красномовить — помста за що? За те що отримали п#зди.
Єдине, що можна зробити — це не грати й не купляти іранську гру. А найкраще задонатити на Сили Оборони України.
І підтримувати своїх розробників, які вам подобаються.
Ну і, «трішечки реклами»...
Або наприклад подати позов до суду і заборонити продажі в грі де суд виграє. Нічого не може зробити лише той хто не намагається
А у нас загнобили розрабів, які вирішили випустити гру з політикою хахахахха
Тому у нас нічого, а у чурбанів — є гра
Хавайте далі, шакали
У нас в розробці був, взагалі-то, не тільки Glory to Heroes (як я зрозумів, Ви посилаєтесь на нього).
І гра про війну у нас вже є. RUSLICSTAN INVADES називається (це якщо ми говоримо про щось з розряду м’ясних шутерів).
Рівно так само, у розробці знаходяться Zero Loses та гра від Сybernation team, яка теж шутер від першої особи.
І це я не кажу про зарубіжні проєкти і про ті, які поки що на стадії раннього прототипу.
Їх багацько, але «серйозного» комерційного шутера, ще не випустили. Начебто.
Ну... скажімо так, є досвід гри 6 days in Fallujah і я не впевнений, що хтось дуже хоче його повторювати. Для адекватної рефлексії на сьогоднішні події потрібен час і правильний жанр. І навіть попри те, що шутери — це найпопулярніший жанр у світі, це, ЯК НА МЕНЕ (не кажу, що моя думка — єдино-вірна. Якщо маєте іншу, то радо вислухаю :) ), не той жанр, у якому варто робити ту саму рефлексію на війну зараз.
Якщо коротко, не існує такого жанру, бо люди, по-різному сприймають війну. Та ще й багато «подій» відбудеться...
І людей, вистачає, які «люблять» росіян і все російське, в Україні і світі...
This War of Mine как пример существования хорошего жанра для игры о войне. Особенно DLC, где баланс из survival сместили в сторону интерактивной новеллы
Так ось же вона дуже скоро виходить :)
Через 15 років з анонсу і з максимальним опором з боку Американської та Британської влади)
Нє, те, що вона виходить — це, мабуть, позитивний кейс (не досліджував тему Фалуджі і тому не візьмусь судити), але тут, все ж, мова більше про сам прецедент
Zero Loses взагалі не шутер:
Я і не казав, що Zero Loses — це шутер. Я приводив її як приклад гри саме про цю війну.
глянув ці ігри. вони і поруч не стоять з тою тех демкою, яку показували разраби Слава героям (не з точки зору вміння розробників, а по «крутості» і зрілості гри + мультиплеєр)
тому будемо возити гуманітарку в стилі приставка ПС1 на максималках 🥹
Ну, чисто FYI, її не закинули (не дивлячись на те, що розробники видалили твітер, у чому я їх не можу не підтримати).
Тож, якщо вам так боляче за розробників, не переймайтесь. Вони, як то кажуть, досі цю скалу лупають
Я так розумію, знов слід чекати огляди цієї гри у кожного українського ютубера? Чи все ж з часів АН вистачило часу почитати про історію Герострата?
Rozetka_UA точно зробить20-ти хвилине відео-огляд гри ЧОМУ НЕ ТРЕБА ЇЇ КУПЛЯТИ
Як це вони зробили про рос ігри в топах 🇺🇦Ап Стора, повністю проігнорувавши моє Дике Поле: Слобода 2, яка сім місяців (уже) після релізу досі заходить в топ-10 продажів Українського Ап Стору 😅
Там ще у розробників в коментарях питають, чи вийде гра на некст-ген консолях. І вони сподіваються, що так, вийде. Отакі справи.
*відео як бобер кричить на горі*
Теоретично можуть якщо знайдуть видавництво у більш менш дружніх там Індії чи Китаї.
А next gen чи не next не важливо — головне знайти вихід на консолі і видавнитство якому пофіг на репутацію
Focus Entertainment!
В це не будуть грати ні в самому Ірані, ні в Бензоколонії. Просто попиляти кошти.
Абсолютно такі ж чуваки, що і розробники Глорі ту зе Хірос, з діаметрально протилежною аудиторією.
І які фейки розповсюджує Glory To The Heroes? Є щось рівня бойових комарів?