Збір на корч для аеророзвідки 22 бригади

Привіт! Мене звати Стас, до мобілізації я був розробником інді-ігор, можливо ви навіть бачили тут моє інтерв’ю чи твітер-треди про Titan Chaser та мій шлях як розробника загалом.

Також може ви знаєте що перші 9 місяців в ЗСУ я провів в тиловому штабі переводячи дерева на тисячі аркушів друкованої бюрократії, але в армії все досить різко змінюється: тепер я оператор збору і обробки даних арт.розвідки в новоствореній бригаді, з якою буквально за 2-3 дні ми приступаємо до бойових задач в Донецькій області.

Я все ще буду працювати не на самому нулі — аналізувати стріми з дронів і коригувати арту, тому сподіваюсь мені вистачить власної легкової автівки, а от побратими з аеророзвідки мають виїзжати в саму дупу, запускати ці дрони і вертатись назад.

Машин в нас зараз менше ніж екіпажів і потреб, саме тому ми збираємо їм на потужне повнопривідне авто в межах $5-6 тисяч (про саме авто вже є домовленість з людьми які його приженуть, якщо воно вийде дешевше ніж збереться на банці, залишок піде на обслуговування). Я і пани з фотографії будемо вдячні будь-якому донату чи розповсюдженню інфи.

Банка: send.monobank.ua/jar/4zi9W1cuiV

Номер картки до банки: 5375411206391059

Мій твітер twitter.com/StasShostak

Дякую всім, Слава Україні!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

Підписатись на коментарі