Які плагіни для Rider IDE є для вас найкориснішими в роботі з Unity? Ділюся своїм ТОП-3
Топік для шерінгу знаннями.
Я використовую зв’язку Unity+Rider вже понад 5 років. Rider шикарний, особливо якщо добре знати хоткеї і користуватися life-template’ами. Плагіни повинні прискорювати роботу ще сильніше, але мій арсенал еволюційно склався зі штук 5, які я використовую на постійній основі, і вже давно не поповнювався чимось цікавим.
Я напишу свій Toп-3 найулюбленіших та найкорисніших для мене в повсякденному використанні, а ти напиши свій в коментах (не обов’язково 3, скільки хочеш).
1. Heap Allocations Viewer
З назви очевидно, що він робить — підсвічує алокації пам’яті, допомагаючи помічати неявні при боксингу, замиканнях та ін. Мастхев для розробників будь-якого рівня!
2. GitHub Copilot
Усі чули, мало хто пробував. Майже рік користуюся і впевнено можу сказати, що це найкраще місце, куди я можу інвестувати 10 доларів на місяць! Хто не в курсі — це нейронка, яка дописує за тебе код, ґрунтуючись на репозиторіях GitHub та коді вашого проєкту. Такий собі IntelliSense на стероїдах. Зазвичай дуже добре розуміє, що ти хочеш зробити, та зменшує кількість рутини у рази. Раджу його сильним мідлам +.
3. Key Promoter X
Плагін, створений бісити тебе повідомленнями щоразу, коли ти наклацуєш мишкою те, що можна зробити хоткеєм. Показує відповідний хоткей і скільки разів ти вже тицяв цю дію мишкою. Підходять для будь-якого рівня: джунів вчитиме, синьйорам — не заважати.
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів