MMORPG, яка переверне всі ігри
Слухаючи книгу «искажающая реальность» мені сподобалася механіка гри.
Давайте розповім, що за книга і про що вона:
Довгоочікуваний Перший Контакт з інопланетною цивілізацією люди відверто не зрозуміли. Як і не повірило наше людство в те, що відведений Землі час захисту від вторгнення з космосу дуже обмежений.
Але після Першого Контакту залишилася загадкова гра, принесена прибульцями до нашого світу. Цілі цієї гри туманні, сервери знаходяться незрозуміло де, та й принципи роботи не пояснюються. Але ця гра набирає обертів, затягуючи все більшу кількість людей, і незабаром важко вже не помічати, що ігрові події безпосередньо впливають на нашу реальність. І не тільки нашу...
А тим часом, поки люди розбираються з цією загадковою грою, таймер зворотного відліку цокає, і незрозуміло, що станеться, коли термін захисту нашої рідної планети закінчиться. (ну а дальше самі почитаєте).
Чим же вона мені сподобалося?
- Великий світ
- Унікальна система прокачки
- Велика чисельність класів
- Унікальні ранг (герд -> кунг -> ... -> ... ->поглинач світів)
- Система прокачки (за кожен лвл дається 3 поінта, які можна вкласти в будь-яку навичку, якщо кидаєш 2 поінта в одеу навичку, то дається ще один)
- Втрата лвл (якщо тебе вбивають, а в тебе лінія досвіда хоча б чимось заповнена — вона обнуляється. Якщо пуста — втрата лвл)
- Велика механіка, взаємодія зі всім
- Торгова площадка
- Різні фракції (Гекхо, мілівіфати, і тд.)
Є ще багато функцій. Наприклад, такий пунк в персонажа, який відповідає за ранг, він підвищується та понижується залежно від вибору гравця, чи піде він/вона за законами фракції, чи порушить їх.
Що я хотів сказати?
Я накинув ідею маштабну, хотів би, щоб зробили таку гру по мотивам книги. Трохи урізати.
Зробити початок гри, що уже зроблені фракції на різних планетах, які будуть розвиватися з нуля, зохоплювати тереторію і тд. Війни фракцій, мирні договори.
Всім дякую що прочитали, мені цікава ваша думка :З
21 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів