MMORPG, яка переверне всі ігри

Слухаючи книгу «искажающая реальность» мені сподобалася механіка гри.

Давайте розповім, що за книга і про що вона:

Довгоочікуваний Перший Контакт з інопланетною цивілізацією люди відверто не зрозуміли. Як і не повірило наше людство в те, що відведений Землі час захисту від вторгнення з космосу дуже обмежений.

Але після Першого Контакту залишилася загадкова гра, принесена прибульцями до нашого світу. Цілі цієї гри туманні, сервери знаходяться незрозуміло де, та й принципи роботи не пояснюються. Але ця гра набирає обертів, затягуючи все більшу кількість людей, і незабаром важко вже не помічати, що ігрові події безпосередньо впливають на нашу реальність. І не тільки нашу...

А тим часом, поки люди розбираються з цією загадковою грою, таймер зворотного відліку цокає, і незрозуміло, що станеться, коли термін захисту нашої рідної планети закінчиться. (ну а дальше самі почитаєте).

Чим же вона мені сподобалося?

1. Великий світ
  2. Унікальна система прокачки
  3. Велика чисельність класів
  4. Унікальні ранг (герд -> кунг -> ... -> ... ->поглинач світів)
  5. Система прокачки (за кожен лвл дається 3 поінта, які можна вкласти в будь-яку навичку, якщо кидаєш 2 поінта в одеу навичку, то дається ще один)
  6. Втрата лвл (якщо тебе вбивають, а в тебе лінія досвіда хоча б чимось заповнена — вона обнуляється. Якщо пуста — втрата лвл)
  7. Велика механіка, взаємодія зі всім
  8. Торгова площадка
  9. Різні фракції (Гекхо, мілівіфати, і тд.)

Є ще багато функцій. Наприклад, такий пунк в персонажа, який відповідає за ранг, він підвищується та понижується залежно від вибору гравця, чи піде він/вона за законами фракції, чи порушить їх.

Що я хотів сказати?

Я накинув ідею маштабну, хотів би, щоб зробили таку гру по мотивам книги. Трохи урізати.

Зробити початок гри, що уже зроблені фракції на різних планетах, які будуть розвиватися з нуля, зохоплювати тереторію і тд. Війни фракцій, мирні договори.

Всім дякую що прочитали, мені цікава ваша думка :З

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Зашел проверить если коммент про корованы. Не разочаровался.

А грабить корованы можно? :-)

1 ты ничего нового не придумал
2 явное воровство авторских прав

Війна не закінчилась, а вже є такі теми на форумі. Ненависть до московитів зникне років за 10 такими темпами, якщо не за п’ять. І що з цим робити? Те що можливо будуть дружити — то не проблема. Проблема, що москалі невиліковні і знову почнуть воювати, через свої реваншистські ідеї

Спеціально подивився. Русні не побачив. Там є: євробачення, новини, майнкрафт, пісні якісь (не євробачення)

Воно звичайно по країні\регіону сортує, тому у нас можуть бути різні рекомендовані

Ютуб це частина Google, а співзасновником є москаль Сірожа.
Ютуб прямо зараз працює в рашці. Що ще треба знати про ютуб?

ненависть до московитов не исчезнет никогда!

1) Автор московит, який народився у Грозному
2) Як можна хотіти зробити гру по всесвіту книги, при цьому неправильно написавши назву книги
3) Чому не можна найти всесвіт за авторством Українського письменника? Або хоча б не московита?
4) чому обирати такий відверто слабкий всесвіт? Навіть серед московитів є кращі письменники.

пс: так, мені непощастило мати період, коли читав і таку літературу. Я цим не пишаюсь, але так вкидувати на форумі — це прям інший рівень

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Ок, поясню, чому ні.
1. Що означає великий світ? Як у eve:online чи як у gw2, eso etc? Більшість успішних ммо апріорі презентують гравцю достатньо місця для гри.
2. Унікальна система прокачки — як і перше (великий світ) звучить як типова заїжджена фраза до промо всіх ммо не має значення чи то інді чи ведика студія. Є горизонтальна, вертикальна і змішані прогресії розвитку персонажа. Що тут?
3. Чим більше класів — тим складніше їх балансити. Це вважається доволі затратною і неробочою авантюрою, адже виходить, що тут або є оверпаверет класи, які тасуються і нерфляться щоразу в патч або всі класи просто ті самі яйця тільки в профіль. Ба більше — доволі часто розробники забирають деякі класи ближче до релізу, щоб воно працювало. Саме тому так багато скептиків щодо робочості нової AoC.
4. У всіх ммо є ранги (:
5. Тобто можна експлойтити систему прокачки вкладаючи 2 поінти в одне вміння і отримувати бонусний поінт? Що ж тоді наступного рівня я вкладу третій поінт з попереднього до третього поінта з нового лвла і отримую два вміння. Зручно)
6. Хоч не фул лут пвп :))) Хоча панішмент за смерть типова фішка олд скул ммо, але чомусь це вже не вважається гуд. Цікаво чому?
7. Ну тут важко щось прокоментувати. Абсолютно абстрактне речення.
8. Яка? Їх варіацій теж безліч. Уф...
9. Тоже типова штука для багатьох ммо.
Загалом, я відчуваю, що витратила більше часу на свій комент, ніж автор на продумування світу. Все звучить як загальні фрази, які говорять мої друзі далекі від геймдеву у п’ятницю в пабі після декількох кухлів. Нічого нового тут я не прочитала. Та й таке.

Прошла эра этого жанра. Сейчас акцент только на сессионки.

Якесь весняне загострення на форумі. То один хоче конкурента танчиків, цей он якусь аудіокнигу прослухав і хоче аби хтось ігру за нього зробив... Куди котиться цей світ)

а ти й далі сиди на жопі рівно і поволі почесуй свої яйка бо життя таке сурове і якщо в тебе батьки не мільярдери то все пропало, нічого не можна і нічого не можливо, навіть в слух.

Жодних скарг на стабільність і добробут у мене немає. Все чітко, сплановано і досяжно. «синиця в руках» і все таке

я й кажу, що в своєму житті ти дійшов до своєго комфортного максимума і мислиш так само, тому твоя дума.. до одного місця.. тому єдине корисне що ти можеш, це поділитись своїм життєвим досвідом з іншими — якщо попросять.

«Я джва года ждал эту игру»

Підписатись на коментарі