May the 4th be with you! У ігри яких жанрів за Зоряними війнами ви б ХОТІЛИ пограти, але їх (поки що) не існує?

Сьогодні 4 травня — День зоряних війн, який щороку святкує фанатська спільнота Star Wars. Минулого року ми розповідали про це свято.

За всесвітом Star Wars існує надзвичайно багато відеоігор різноманітних жанрів (але не всіх!).

Які були:

• екшн шутери від третьої особи
• екшн едвенчури та екшн бойовики
• симулятори перегонів
• платформери
• Реіл шутери
• FPS
• Real-time strategy
• MMORPG
• RPG
• Шахи
• Файтинг

А в ігри яких жанрів ви б ХОТІЛИ пограти за Зоряними війнами, але їх поки що (можливо) немає? Чи любите ви цю медіафраншизу? Можливо, ви самі створювали фанатську інді-гру у всесвіті Star Wars? Пишіть у коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Менеджер Зірки Смерті, де можна знищувати планети.

Тема Леї в купальнику якось не розкрита

Dungeon Keeper за Императора Палпатина

Завжди цікавив технологічний аспект всесвіту зоряних війн.
Гіперпросторові переміщення, надсвітловий зв’язок, терраформування, найрізноманітніші зорельоти та інші військові машини, роботи, кіборги та штучний інтелект, зоряна кузня та багато чого іншого.

Хотів би книгу/гру/фільм/серіал де акцент робився б на інженерній справі або інженерії приділявся б суттєвий екранний час.
Для прикладу, в Стар Треку достатньо добре і достатньо детально розказана технічна сторона потенційного майбутнього.
Чогось такого мені не вистачає в SW.

На мій погляд, тут все просто: СтарТрек — наукова фантастика, Зоряні Війни — космічне фентезі.
Але інженерна гра про ЗВ то крута ідея.

Jedi Knight 3 у VR та Republic Commando 2 у VR.

Та просто другу репаблік командо і сотні тисяч людей будуть щасливі)

Я би пограв в короткометражний горрор по Зоряним Війнам, де за дитину обдаровану силою треба рятуватися від Дарта Вейдера і його карального загону тіньових штурмовиків

The Force Unleashed 3, Kotor 3

4Х стратегію.
До речі вже була одна — Star Wars Rebellion.
В 1998 році, якщо не помиляюсь.
Мені сподобалась. Грав за Імперію, боровся з бунтами на планетах, саботажем, диверсіями, будував флот, прокачував персонажів та ін. Доволі складна гра.
В 2016 році вийшла однойменна настільна гра
з аналогічними правилами — була в топ-5 на boardgamegeek.com. Але в комп’ютерній версії контенту набагато більше.
Всі інші реалтайм-стратегії по франшизі Star Wars, як на мене, і поруч не стояли порівняно з нею...

Є як мінімум дві ртс про стар варс

Підписатись на коментарі