S.T.A.L.K.E.R. — другий, а енергетик — той самий. GSC Game World опублікували відео з колаборацією з відомим брендом

Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2 в офіційному твіттер-акаунті опублікували відео з рекламою відомого енергетика, який буде присутній в інвентарі сталкерів у майбутній грі. Підзаряджати сили гравці зможуть старим-добрим енергетиком Non Stop, як і в першій грі.

Чи пам’ятаєте ви, що у першому Сталкері був саме такий енергетик? Чи вплинуло це якось на ваші вподобання цього виду напоїв?
Які колаборації відомих брендів з українськими іграми ви ще пригадуєте? (Крім Сільпо і S.T.A.L.K.E.R. 2 :D)

Пишіть у коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Пам’ятаю озвучку Fallout 2. Рейдер після того, як йому відірвало піл-тулуба:
«Хорошо что я закинулся Психо — а то было бы больно.»
Щось мені здається що орки вже давно Психо винайшли і використають.

В Fallout 2 под психо было прикольно книжки читать :-)

Поділюся особистим, так би мовити. В перший Сталкер грала в школі, класі в 10-11. І з тих пір з українських енергетиків купую лише Non Stop)))) дуже мене тоді тішило те, що я можу купити в реальності той самий енергетик, який використовується у грі) і досі купую лише його, хоч і п’ю дуже рідко, коли зовсім завали

І чомусь так мене зачепив той енергетик, що я сподівалася, що в другій частині у них теж буде колаба) І це здійснилося, і це прикольно

Коли була в евакуації в Польщі, то помічала там багато всяких напоїв, які у колабі з Відьмаком, Кіберпанком. А у нас пригадую з колаб з геймдевцями лише у Non Stop

А все так само )))! Нехай ще пляшку у пластику додадуть )))

Підписатись на коментарі