Люди, які працювали або працюють у Wargaming, як ви туди потрапили і що можете сказати про цю студію?
Я заберу у вас зовсім небагато часу і буду дуже вдячний, якщо зможете дати пораду або чимось допомогти в моїй справі. Заздалегідь дякую!
Я QA-початківець, зараз упевнений джун. Єдине не вистачає практики, але це справа часу.
З 2017 року я почав цікавитися геймдевом. Наступні 6 років поглиблено вивчав ААА-пайплайн дорогих і середньобюджетних ігор.
Останні 4 роки, мені довелося бути в команді інді-розробників, де ми разом розробляли проєкт. За цей час я багато чого навчився в різних аспектах, оскільки знаю причину проблеми (багу) і маю кілька варіантів щодо її виправлення. Також це дало мені хороший досвід у роботі в команді, за що я щиро вдячний.
Після сумнозвісної події 24 лютого 2022 року продовжувати займатися розробкою проєкту без оплати перестало бути для мене можливим.
З особистісних якостей я маю ту базу, яка необхідна для посади QA-інженера, зокрема і софт скіли. Йти працювати веб-тестером бажання немає абсолютно, адже від початку я зацікавлений геймдевом і його структурою.
Знаю, що Wargaming не бере без
Я шалено хочу потрапити саме в цю студію, оскільки захоплююся нею ще з 2011 року.
Що стосується роботи, в ідеалі хотів би працювати в студії, не з дому (але буду радий будь-якому варіанту). Так само готовий працювати якийсь час безкоштовно або пройти співбесіду на QA-посаду.
Основне питання, яке я хочу поставити всім, хто прочитав вище
Що мені потрібно зробити, щоб потрапити в цю компанію, без 2 років роботи?
Я буду радий і вдячний будь-якій пораді!!!
14 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівКомуністи) пройшов інтервʼю, дали тест, зробив тест, запросили на тех інтервʼю. Після години відповіді на дуже дивні питанання, отримав повідомлення на пошту, що не підійшов і вирішили рухатись дальше з іншим кандидатом. Запитав чому, отримав відповідь, не підійшов по вайбу)) після деякого часу спілкувався з знайомим, його допитували дві години після виконаного тестового, і також не підійшов. Шо за цікаві компанія. Хто думає подаватись, подумайте двічі, або домовтесь щоб за тест заплатили. Всім всього найкращого, але не ВГ
wargaming.com/...ers/vacancy_2527534_kyiv
Я одного разу не потрапив і дуже тому радію. Є кацапська специфіка менеджменту помножена на специфіку геймдеву.
Треба мати всі десятки в ангарі і вінрейт 69%)
Маю Черчель 3, гадаю мені все пробачуть
Можете написати напряму на Talent Acquisition ліда студії у Києві на [email protected] і дізнатись більше. Бажано розповісти про свій досвід, звичайно. QA-вакансії з’являються, і на тому самому ААА-проєкті також :)
Хай щастить!
Велике Дякую!
Якщо говорити про їхній головний проєкт World of Tanks, який годує. То гру давно розділили на дві компанії, одна до Лести — яка займається РФ регіоном, а інша, як і раніше, Wargaming, яка відповідає за Європу та Україну, тому це ніяк не фінансує війну з боку агресора. Крім того, на початку війни Київський Wargaming виділив 30 млн грн. на мед. підтримку. Не багато хто може похвалитися подібним, навіть вітчизняні студії.
Я не хочу розпалювати вогонь дискусій, прошу лише дати пораду, якщо не можете, прошу не засуджувати.
Тобто для вас донат від компанії автоматично дає індульгенцію ?
«рф» написав з великих буков, війну назвав сумнозвісною подією, прагне працювати на білорусів (фактично учасників війни).
Відразу видно, що программер «внє палітєкі» і лиш би бабосіки зрубити.