Чи колекціонуєте ви щось?

Відеоігри мають сильний вплив на масову культуру. І в світі процвітаючого капіталізму ми можемо собі дозволити колекціонувати цінавинки, пов’язані з улюбленими всесвітами, героями і не тільки!

А чи колекціонуєте ви щось? Можливо, фігурки улюблених героїв? Чи мальописи та артбуки? Або всі видання серій ігор, які ви любите? Чи мерч? Чи платівки з саундтреками до ігор? Чи старенькі консолі? Чи будь-що, не пов’язане з іграми?

Спільното, розповідайте про свої колекції та показуйте їх у коментарях!

☝️ Щоб завантажити зображення у коментарі, залийте його на imgur.com/upload та опублікуйте у коментарі пряме посилання на картинку (щоб в кінці url було .jpeg або .png). Щоб побачити світлину, потрібно оновити сторінку після публікації коментаря.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Картки МTG
Частина пішла на продаж у скрутні фінансові часи, частина продана для ЗСУ, після перемоги буду відновлювати колекцію)

Колекціоную фентезі фігурки різних масштабів й роблю сам розпис. Також колекціоную моделі авто 80-90х й мото в масштабі 1/18.

Натуральні камінці та вироби з них.
Ножі, не маю за мету але інколи купляй новий, тож є невеличка колекція.

вінілові платівки

Не мав на меті щось колекціонувати, але з роками назбиралося: 3x Game Boy, 4x Game Boy Pocket, 1x Game Boy Color, 1x Game Boy Advance SP 001, 3x DS Lite, 1x New 3DS XL, 1x Switch Lite та купа інших ігрових пристроїв.

Хоча, останнім часом думаю про те, щоб зібрати всі класичні Метроїди.

покемонів збирав, такі кругляшки, але перестав, коли почали випускати якихось мутантів і число покемонів збільшилось зі 130 до 1000+

• Фігурки персонажів з улюблених аніме та ігор
  • Ножі
  • Рюкзаки (на всі випадки життя, від маленьких на 5 літрів до туристичних на 65)
  • Гроші (сподіваюся на пенсію років в 60 вийду доларовим мільйонером)
  • Мерч з компаній де працюю/працював
  • Фотографії з класних днів (місця, люди і т.п.)

1 000 000$ в рік на пенсії чи до 60 років заробити лише 1лям?

insecurities

Книжки, особливо букінстичні по певним темам. Є ще англомовні видання Толкіна, і кілька версій Гобіта в різних виданнях.

Warhammer FB та 40к.
Виключно метал, включаючи олдхаммер старший за мене. Фільтрую ібей та купляю. Розфарбовую звісно, навіть спеціальну вітрину додому замовив у виробника по своїм кресленням шоп красиво стояло.
WFB — elves (high/wood), dwarves, humans(empire/brets)
40k — space marines (Imperial Fists), imperial guard.

Ще інколи люблю впасти в дитинство і пускаючи слину зібрати якийсь новий набір лего.

Ще є штук 10 люльок. Не знаю, чи вже можна це називти колекціонуванням. Викурити люльку інколи це мій guilty pleasure.

А, ще пет проекти на гітхабі.

У шкільні роки колекціонував картки Spider-Man (стара та нова колекції), Teenage Mutant Ninja Turtles та Scooby-Doo. Колекції навіть гарно збереглись за 12-15 років. Чекають на мене в Луганську =(

Думаю, моя колекція тут по незвичайності поб‘є навіть кожаєвську (хоча ножі і особливо клинкову зброю я теж люблю, шабель і шашок маю чотири), але вам того не треба :-)
(Нє, не зброя)

Дуже цінна інформація, дякую що поділилися з нами.

Неужели большие фаллоимитаторы? Их можно выдавать вместо дубинок охране

Не фаллоімітатори, але, в плані видавати охороні — тепло, хоча і не все можна видати, в мене багато неактуального антикваріату. Є три екземпляри, яким сильно більше ста років.

Кружевна жіноча білизна? :))

Ух ти, сопалатник, на ножовому зареганий?

колекціоную долари та психоемоційні травми, останнє почав ще в дитинстві

Дуже багато чого geek-related. Перлина колекціі — колекційне видання Warcraft 3.
Також є усі артбуки (design works) по Dark souls. До війни почав збирати платинові видання ігор на playstation 1. (Не було консолі у дитинстві, закриваю потребу) Ну і куди ж без Funko pop по Warcraft’y. :)

В мене теж не було і зараз думаю може взяти. Із прикольних ігор там є Diablo 1, Warcraft 3, Dune 2000, Red alert 1

Наскільки знаю, на приставку тільки Warcraft 2 є. Playstaion 1 того варта, але одразу думай про старий ТВ, бо там буде зображення краще. :)

Так, я помилився, мав на увазі другу частину

Колекціоную монети різних країн, але тільки зі срібла, переважно до 1950 року та тільки в UNC/AU стані.

Колекціоную різні мінкі, з DnD, Warhammer Fantasy/40k і.т.п. не так як для колекції а що б росфарбовувати. Для мене це як медитація від якої я отримую естетичне задоволення. Ще «колекцінува» настільні ігри де є фігурки. Правда останнім часом якось фінансово це не вивожу, краще на донат відправити вільні фінанси. Тому поки що всі хобі на паузі. ***ана русня. :(

Не сказал бы, что коллекционирую, но из поездок всегда стараюсь привезти местные карточки для оплаты общественного транспорта.

Колись марки і монети колекціонував.
Зараз просто лежать альбоми з тим добром.

Захоплювався колекціонуванням монет. Причому на досить професійному рівні — одна тема, у якій добре шарив і міг відрізнити підробку навіть без лупи.
Із початком війни рідкісні монети пішли на аукціон. Більше за колекціонування антикваріату не візьмусь (за кордон легально вивезти майже неможливо).
Зараз приуларив по зельді. Є картридж на свіч, і фігурка. Планую пройти все що є на свіч по Зельді, паралельно купуючи фігурки. Потім буду купувати більш старі консолі та проходити там.

Диски на Xbox OG & 360 із улюбленими іграми дитинста, або їх перевидання.
Типу Prince of Persia, Need for Speed Underground — Pro Street і тд.

усіляки 8-бітні компи, але виключно на барахолках купую, самопальні спектруми, коммодори, радіо-86рк, є пара 8080 радянськіх ублюдків, типу Юніор, є платка від ЮТ-88 але ще рукі не дійшли запустити. ціль запустити-поладгодити, спробувати скомплектувати, погратися та прибрати. колись є плани зробити про кожний відосік, але лінь та не вмію

У нас колега колекціонував наші смішні офісні фрази та цитати (коли ми ще працювали в офісі, сиділи по 12 людей в кімнаті, і постійно шуткували) — складав приколи у файлик, як башорг тільки локальний

Мініатюрки Warhammer 40 000

Пакет з пакетами. І психічні розлади.

Котячі вуса)
В нас два коти і вони їх час від часу залишають на підлозі) вус за вусом і вже назбиралось достатньо якомусь іншому котові на трансплантацію)

Після евакуації минулого року і моральної готовності перших днів повномаштабної війни більше не повертатись у рідні місця, навряд чи я захочу коли-небудь складати колекцію чого-небудь матеріального.

Я багато що колекціоную
Книги
Банки з під енергетику «Монстр»
Плівкові і не тільки камери
На данний момент основна моя колекція це мініатюри з настільної гри Warhammer 40k
Я маю купу дрібних «Команд з різних фракцій і невеличку армію «Тисячі синів»

О, ще б пак! Почав цього року збирати Гундамів і вони відродили одразу мою любов до конструювання та колекційних фігур одночасно!

Якщо в дитинстві любили LEGO то дуже раджу купити собі хоча б 1 модель (вони у нас ходять зазвичай за $30-$40 за штуку) та зібрати. Відчуття просто неймовірні 😍

Квітки на міський транспорт.

Зазвичай пил, але іноді колекціоную монети різних країн та часів.

Підписатись на коментарі