Не можу встановити OpenGL, проблема з драйвером

Потрібно працювати в програмі Blender, але виникає помилка під час її запуску. Встановити OpenGL не вдається, оскільки у мене AMD. Також проблеми з драйверами, на офіційному сайті найновіший драйвер на Win 8.1, (у мене Win 10, 32 bit). Чи може я щось не так розумію ? Допоможіть, будь ласка.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Короче была у меня проблема, все перепробовал, ничего не помогало. Драйвера на видиху никак не влияли на ошибку. В итоге установил другой драйвер на материнку, заработало.

Натрахався свого часу з цим радєоном на ноуті. Теж два адаптери(8550 і 8600). Які тільки дрова не ставив — ніфіга не допомагало. Потім десь на розетці здається в коментах побачив лінк на офсайт на якусь бета версію дров. От їх поставив і все запрацювало. З часом намагався більш свіжі ставити — ніфіга, тільки ота бета працює і все.
Файлік з якого все поставилось і завелось має назву amd_catalyst_13.11_mobility_betav9.5.exe
Думаю якщо шо в інеті легко знайти.

Думаю, можливо варто встановити Win 8.1 ? Ваша бетка теж максимум на неї йде. І на офіційному сайті AMD, драйвери на мою відюху тільки 8.1, (В мене 10).

Бібліотека OpenGL встановлюється разом із драйверами відеокарти.
У Вас на першому скріншоті один драйвер для 6600 встановлений, і ще один для 6520 вочевидь має якісь конфлікти.
У Вас два відеоадаптери в системі, один вбудований, другий зовнішній?
Спробуйте відключити конфліктний. Можливо Blender вибирає як основний його.

OpenGL 3.3 це 2010 рік, явно щось не те з операційкою у вас

Підписатись на коментарі