Що робити з StarCraft 2?

Вітаю.

В мене є питання, яке може бути цікавим для аудиторії GameDev DOU.

Я граю в StarCraft 2 і там ціни вказані в рублях? Чи я щось пропустив? Чи нам треба об’єднатись і писати купу листів «Що не так?» Або відправляти цей проєкт за кораблем?

Я знайшов тільки це:
activisionblizzard.com/...​the-ukrainian-people.html

І ще дещо: у внутрішньому ігровому чаті постійно підіймають тему русні... сама русня чим і створюють аб’юз або токсичать. Це вже бісить, тому я написав листа в сапорт і чекаю відповіді

Може буде цікаво розібратися

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Мыши плакали, кололись, но продолжали грызть кактус ©

играю иногда и когда покупал её (года два тому) цены точно были в гривнах.
С «Rise of nations: thrones and patriots» не сравнимо конечно, но когда требуется разнообразие, то альтернатив SC2’у тогда не было, да и сейчас в общем-то нет

Що робити з StarCraft 2

Наприклад нiчого. Тобто зайнятися чимось корисним замiсть тратити час на тупi Iгри.
Україні ще не ввстачало своїх хікікоморі. Тим бiльше що зараз не проблема пограти в справжнi танчики зI справжнiм ворогом

До поки це не чіпляє Ваші права і свободи, то хай роблять що хотять з собою. Але ігри це частина індустрії ІТ і тому хтось займається чимось корисним...

На торрентах бесплатно лежит и рублей не просит.

це піратство, а я хотів би євроінтеграцію

Бліззард це ще ті нацики та бидло! У них є «лист» що ніби з України хто піднімає бучу за права гравців та жаліється на рашиків той фашик

Щодо чату я писав у підтримку, на форуми, надсилав скарги зі скрінами. Результат — 0. Актівіжн блізард — мудаки

Ну ти спалився москалику
бо у українців ціни вказані в гривнях
imagizer.imageshack.com/img924/516/iu8S9D.png

зупинка поруч, а ти, москалику, вже приїхав )

Я розумію тебе, друже, що тобі болить як і мені, але тоді було в брудних рублях, тому мене теж бомбило. Я радий що вже вирішили. Але мову нашу не додали

Раджу забити, гра мертва. Русня і так токсична, а на фоні стагнованої гри вони відчуватимуть себе як вдома, на болотах. Використовуйте свій час щоб грати у щось краще

Це найкраща гра після Відьмака у яку я грав. Раз на рік чи на два роки скачую в торенті і перепроходжу чисто для кайфу за три дні три сюжетки))

Це найкраща гра після Відьмака у яку я грав
скачую в торенті

rly?

Підписатись на коментарі