Фанати Destiny 2 підтримали 69-річну геймерку, щоб вона пограла зі своїм сином

Видання GamesRadar опублікувало зворушливу історію про те, як гравці Destiny 2 допомогли розібратися у грі 69-річній жінці, яка хотіла пограти зі своїм сином.

«У 2019 році я частенько грала в Destiny. Та коли мій батько помер, я просто втратила інтерес до гри. Нещодавно мій син переконав мене купити Shadowkeep і подивитися, чи зможу я знову зацікавитися.

Я подумала, що йдеться лише про $9, тож можна й спробувати.

І ось я, 69-річна жінка, знову підсіла на гру.

Є так багато речей, які є не розумію у цій грі. Зокрема, яку зброю залишати собі, як обирати спорядження, не кажучи вже про те, як усе вдосконалювати. Але я чудово проводжу час», — розповіла авторка на Reddit.

Вона додала, що буде вдячна за поради про те, як опанувати всі механіки гри, адже відчуває сором за те, що грає гірше за інших.

«Мій син мені чимало допомагав, і ми пройшли королеву-відьму, але мені стає дедалі ясніше, наскільки я погано граю! 😲😁

Якщо ми з сином граємо в команді з трьох чи шести людей, я завжди остання. Під час одного з наших виходів мій син вбив понад 300 персонажів, а я, гадаю, десь, 20».

Після цього спільнота Destiny (яка не дуже славиться доброзичливістю) почала підбадьорювати геймерку і засипати її порадами.

Також в коментарях є чимало інших гравців старшого віку, які теж поділилися своїм досвідом і висловили підтримку. Наприклад, є клан Golden Oldies, де гравцям 45+ років, а її засновнику 73.

А чи грають в щось ваші батьки й старші родичі? Чи було таке, що пробували й залишали гру, бо не відчували, що грають достатньо добре?

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі