Фільтр за відгуками на олх/olx
Привіт всім!
Кейс — хочу купити б/у гаджет на олх, але досвід підказує купувати тільки продавців з відмінними відгуками. Таких за моїм досвідом десь
Може хто знає як параметрами url можна відфільтрувати? Чи одразу писати букмарклет для Chrome?
20 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЗробив міні апку для аналізу відгуків. Мій поточний кейс — хочу купити б/у Apple Airpods Pro 2 в гарному стані. На olx по цьому запиту понад 1 000 оголошень, 25 сторінок. Фільтрую по ціні,3000-5000, 263 оголошення, нереально перебрати руками. Знаю що 70-80% того що продають — підробки. Після збору відгуків, а також фільтрації по стоп словам, залишилося 7 нормальних оголошень, з них обрав те що найбільше сподобалося і зараз уточнюю нюанси щоб замовити.
Насправді, це не завжди працює. Наприклад, мені якось залишили негативний відгук, бо поки я ходив віддавати товар руцями, хтось оформив ОЛХ-доставку і образився, що я її відмінив, коли повернувся додому — товару вже просто не було :)
Але «підпишусь на каменти», теж цікаво. Може, хтось екстеншин напише?
Я писав інший хром-додаток писав, що витягає площу квартири/будинків/землі та рахує бабки/площу.
Ну ще він опис в тултіп закидував і генерував лінк на кадастрову мапу + на гугл-навігацію.
Але все зламали змінами в DOM, а на кадастрову карту взагалі recaptcha 3 присобачили :(
До одного місця ті відгуки.
У мене майже всі ідеальні, але один гусь якось дзвонив в телефон і задавав тупі питання про ціну чи ще щось (про б/у блютуз колонку за 250грн). Потім написав відгук що йому було «складно зі мною спілкуватись», хоча спілкуватись ні з ким по телефону я не збирався взагалі (або натиснули олх-доставку — або йдіть лісом, на чат відповідаю).
Цікаво, що в мене майже ідентична ситуація була раніше. Теж продавав недорогу блутус-колонку (за гривень 300), і теж був подібний гусь, який запитував очевидні та дуже тупі запитання, відповіді на які повністю описані в об’яві. Причому. дзвонив він з прихованого номера, дзвонив двічі (зранку та майже під вечір), але він не врахував, що його прихований номер легко «проявлявся» в застосунку від оператора, в історії дзвінків))
Це була одна з перших об’яв на ОЛХ, після цього я зрозумів, що варто завести сторонню сім-карту окремо для подібних майданчиків типу ОЛХ (наче банально, але чомусь не відразу допетрав цей момент), щоб у випадку масових дзвінків «служб безпеки банків», приколістів та інших «прекрасних» людей просто викинути таку сімку і не перейматись за основний номер.
Взагалі ви можете прибрати номер коли публікуєте оголошення, він не обов’язковий;)
Зараз вже знаю про цю можливість (хоча донедавна наче як телефон обов’язковий був?), та й коли стороння сім-карта є то вже можна не прибирати) Тим більш деякі люди не дуже люблять писати, тому варіант з дзвінком також варто мати, якщо хочеться якусь річ продати максимально швидко.
Ну щоб мати 2 сімки, це треба їх купити, треба активними в телефоні ітд. Особисто я ненавиджу гооврити по телефону, тим більше з незнайомими людьми, які дзвонять зазвичай у незручний час. Але якщо прям терміново то так, у мене правда такого поки не траплялося:)
Ваш номер і так видно, коли оформлюєш ОЛХ доставку
Нажаль, коли пішов від нас allegro group пішла і культура адекватних соціальних рейтингів продавців. Залишився тільки от цей висір того ж allegro, який був викуплений OLX та згодом захоплений баригами-перекупами.
Чому за стільки років не з’явився адекватний аукціон не розумію. Мабуть просто у нас нема культури продавати Б/У речі.
аукцион есть у нас нормальный, но про него мало кто знает из за отсутствия рекламы
який же це?
skylots.org
воно ж померло одразу після розпаду аукро.
хз, там куча товара, да я и сам там что то даже продал перед войной
Єдиний реально нормальний аукціон це violity. Там крута модерація, продавці слідкують за своїми рейтингами, моментально банять неадекватів та навіть видаляють лоти з неадекватними цінами. Та лоти дійсно набирають свою риночну ціну навіть з однієї гривні.
Правда є ньюанс — аукціон в основному по антикваріату.
У них є інший майданчих oxo -для простих смертних, але популярності не здобув
отзывы на олх хрень полная, на них вообще смотреть не надо. Каждый день вылаживаюи кучу хорошего товара пррдавцы, у которых нет отзывов. Тем более с олх доставкой можно осмотреть на почте