Запрошую взяти участь в AI Game Jam #3: ChatGPT + Roblox

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Запрошуємо взяти участь у наступному джемі, присвяченому ШІ технологіям! Мета цих джемів — навчитись використовувати можливості ШІ та продемонструвати іншим потенціал залучення ШІ до створення ігор. Тема третього джему — ChatGPT + Roblox.

Умови участі

• Це «fast jam», тож у вас буде обмежен час на створення своєї гри: з 10:00 до 15:00. Дата джему: 23.04.
  • Тема джему буде оголошена на нашому діскорд сервері 23.04 о 10:00. discord.gg/YYyJ8fwRc6
  • Ви маєте використовувати під час джему саме ChatGPT для написання коду та побудови ігрової логіки. Ви також можете використовувати Code Assist, вбудований в Roblox.
  • До 15:00 вам необхідно опублікувати свою гру у Roblox, а також створити сторінку гри на itch.io та додати її на сторінку джему.
  • Презентація ігор відбудеться на нашому Discord сервері о 15:30. Там же ви можете задати будь-які питання з приводу джему та отримати пораду з приводу застосування ШІ під час джему. А також ми постійно публікуємо на сервері новини про нові ШІ-інструменти, що можуть бути корисними розробникам.

ChatGPT Prompt

I want you to act as a Roblox developer. I want to create a new game in Roblox. I don’t know the structure of the editor screen in Roblox well, and I don’t know the Lua code. So, you will need to write code comments, and also provide a complete algorithm of actions for creating an ’obby’ game in Roblox.

Я хочу, щоб ти виступив в ролі Roblox розробника. Я хочу створити нову гру в Roblox. Я погано знаю редактор Roblox і не знаю мову Lua. Тому тобі потрібно буде написати коментарі до коду, а також надати повний алгоритм дій для створення гри «obby» в Roblox.

Корисні посилання

create.roblox.com/docs

ChatGPT+Roblox

PrizeCP ChatGPT Roblox Game Development Show — YouTube

ChatGPT: Roblox Development Just Got 1,000 TIMES Easier!

ROBLOX vs ChatGPT | HOW GOOD IS THE NEW ROBLOX AI?!

Can ChatGPT Code a Roblox Game in 10 Minutes?

I made a Roblox Game using Chat — GPT

Can ChatGPT Plus Make A Roblox Game?

Code Assist

blog.roblox.com/...​x-vision-future-creation

devforum.roblox.com/...​d-code-completion/2224387

How to Use AI Generative Scripting on Roblox!

How to USE Generative AI SCRIPTING in ROBLOX STUDIO

AI Game Jam #2: LMAO

1 квітня відбулася презентація ігрових проєктів на другий AI Game Jam.

Тема джему: LMAO. В джемі прийняли участь 12 учасників, було подано 5 ігрових проєктів: itch.io/...​i-game-jam-2-lmao/entries

Учасники джему використовували такі AI-інструменти як: ChatGPT, MonsterMash, Craiyon, Midjourney, Stable Diffusion, Evoke.ai, DALL-E2 тощо.

Джем проходитиме на підтримку освітньої програми «Кіберспорт та розробка комп’ютерних ігор».

Організатори заходу: Центр кіберспорту СумДУ при підтримці Кафедри економічної кібернетики ННІ БіЕМ, Спортивного клубу СумДУ, Інституту бізнесу, економіки та менеджменту СумДУ, Сумського Державного університету та Студії цифрових мистецтв Martian Teapots.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі