Запрошую взяти участь в AI Game Jam #3: ChatGPT + Roblox
Запрошуємо взяти участь у наступному джемі, присвяченому ШІ технологіям! Мета цих джемів — навчитись використовувати можливості ШІ та продемонструвати іншим потенціал залучення ШІ до створення ігор. Тема третього джему — ChatGPT + Roblox.
Умови участі
- Це «fast jam», тож у вас буде обмежен час на створення своєї гри: з 10:00 до 15:00. Дата джему: 23.04.
- Тема джему буде оголошена на нашому діскорд сервері 23.04 о 10:00. discord.gg/YYyJ8fwRc6
- Ви маєте використовувати під час джему саме ChatGPT для написання коду та побудови ігрової логіки. Ви також можете використовувати Code Assist, вбудований в Roblox.
- До 15:00 вам необхідно опублікувати свою гру у Roblox, а також створити сторінку гри на itch.io та додати її на сторінку джему.
- Презентація ігор відбудеться на нашому Discord сервері о 15:30. Там же ви можете задати будь-які питання з приводу джему та отримати пораду з приводу застосування ШІ під час джему. А також ми постійно публікуємо на сервері новини про нові ШІ-інструменти, що можуть бути корисними розробникам.
ChatGPT Prompt
I want you to act as a Roblox developer. I want to create a new game in Roblox. I don’t know the structure of the editor screen in Roblox well, and I don’t know the Lua code. So, you will need to write code comments, and also provide a complete algorithm of actions for creating an ’obby’ game in Roblox.
Я хочу, щоб ти виступив в ролі Roblox розробника. Я хочу створити нову гру в Roblox. Я погано знаю редактор Roblox і не знаю мову Lua. Тому тобі потрібно буде написати коментарі до коду, а також надати повний алгоритм дій для створення гри «obby» в Roblox.
Корисні посилання
ChatGPT+Roblox
PrizeCP ChatGPT Roblox Game Development Show — YouTube
ChatGPT: Roblox Development Just Got 1,000 TIMES Easier!
ROBLOX vs ChatGPT | HOW GOOD IS THE NEW ROBLOX AI?!
Can ChatGPT Code a Roblox Game in 10 Minutes?
I made a Roblox Game using Chat — GPT
Can ChatGPT Plus Make A Roblox Game?
Code Assist
blog.roblox.com/...x-vision-future-creation
devforum.roblox.com/...d-code-completion/2224387
How to Use AI Generative Scripting on Roblox!
How to USE Generative AI SCRIPTING in ROBLOX STUDIO
AI Game Jam #2: LMAO
1 квітня відбулася презентація ігрових проєктів на другий AI Game Jam.
Тема джему: LMAO. В джемі прийняли участь 12 учасників, було подано 5 ігрових проєктів: itch.io/...i-game-jam-2-lmao/entries
Учасники джему використовували такі AI-інструменти як: ChatGPT, MonsterMash, Craiyon, Midjourney, Stable Diffusion, Evoke.ai, DALL-E2 тощо.
Джем проходитиме на підтримку освітньої програми «Кіберспорт та розробка комп’ютерних ігор».
Організатори заходу: Центр кіберспорту СумДУ при підтримці Кафедри економічної кібернетики ННІ БіЕМ, Спортивного клубу СумДУ, Інституту бізнесу, економіки та менеджменту СумДУ, Сумського Державного університету та Студії цифрових мистецтв Martian Teapots.
2 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів