Універсальний доступ у Density Limit

Усім привіт!

Я хотів би розповісти про опції універсального доступу, які ми зараз інтегруємо у нашу нову гру у розробці Density Limit.

Субтитри

Чесно кажучи, я сьогодні не знаю жодну людину, яка грала б у ігри без субтитрів. Особисто для мене це корисно, бо я зазвичай граю в ігри англійською та маю незначні вади слуху.

Окрім простого «увімкнути-вимкнути» ви також матимете змогу відображати чи не відображати субтитри звукових ефектів, вмикати відображення напрямку, з якого лунає звук чи репліка та імені персонажа, який говорить цю фразу. Також ви зможете налаштувати розмір та непрозорість тла субтитрів.

І це ми ще не говоримо про можливість окремо налаштовувати мову для різних аспектів гри, чи то інтерфейс, озвучка, субтитри або оточення у грі.

Зараз ми проводимо тестування з людьми, які з різних причин активно користуються субтитрами у іграх та вдосконалюємо цю фічу, тому якщо у вас є пропозиції, долучайтесь до нашого Твіттера та надсилайте їх нам!

Попередження про вміст

Дана опція буде корисною для людей, які мають деякі психологічні травми або протипоказання щодо перегляду деяких категорій контенту. Наприклад, сцени з блимаючим освітленням можуть нашкодити епілептикам і вони матимуть змогу пропустити цю сцену та отримати розпливчастий текстовий опис даної сцени, щоб не втратити лінію нарративу.

Низька реакція та авто-ходьба

Режим низької спритності дозволить гравцям, які мають проблеми зі швидкістю реакції, отримати трохи більше часу на проходження quick time моментів, а також розширить час між репліками. А авто-ходьба допоможе ходити лише за допомогою миші, що буде корисно людям з однією рукою.

Сподіваємось, ці опції спростять досвід проходження нашої гри для багатьох людей. Тим часом розробка продовжується, тому додавайте Density Limit у бажане в Steam та слідкуйте за нами у Твіттері та Телеграмі.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Величезний респект за Show sound direction! У мене праве вухо майже не чує і в іграх це заважає, коли з тої сторони йде сигнал про наближення ворога, наприклад, а я його просто не чую і це стає несподіванкою)) Дуже класно, успіхів вам! Додаю у вішліст

Для таких, як ви, ми і стараємось. Дякую за побажання і слова підтримки :)

Підписатись на коментарі