«У цій грі маю високий рейтинг». Військовий про користь шутера PUBG для прокачки тактичного мислення
Руслан Зубарев —
Військовий на відео майстерно відбиває атаку ворогів під постійними обстрілами та вибухами. «Хижак» зняв його на камеру GoPro, завдяки чому чимало людей писали, що все це нагадує сцену із Counter-Strike або іншого шутера від першої особи. Руслана ж називали «українським Рембо».
23 березня 2023 року в інтерв’ю військовий розповів, що готуватися до таких боїв йому, зокрема, допомагають відеоігри та пейнтбол.
«Мені подобається стріляти, я освоїв все озброєння, яке є у моєму підрозділі. Я був у Одесі під час відпустки після бою, і я добре розважився, ми багато грали у пейнтбол. Жалію, що не робив цього раніше. Пейнтбол — це дуже гарна підготовка до контактного бою, дуже раджу.
Звідки в мене тактичне мислення? Я спілкуюсь із командирами, є вже певний досвід. Тактичне мислення прокачую у PUBG, це теж такий шутер на багато гравців. Я у цій грі маю високий рейтинг, граю у клані NO MERCY, тож коли повертають із бойових завдань, і інколи випадає кілька годин — граю в PUBG», — розповів «Хижак».
27 березня 2023 року Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нагородив Руслана Зубарева нагородою «Золотий Хрест» та нагородною зброєю за те, що військовий «відбив атаку переважальних сил противника, проявив звитягу та мужність у бою».
Дякуємо Руслану та всім, хто боронить Україну в лавах ЗСУ!
2 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів