Аніматор-початківець у пошуках інфи щодо крутого портфоліо

💡 Усі статті, обговорення, новини для початківців — в одному місці. Приєднуйтесь до Junior спільноти!

Вітаю, шановне панство!

Знайшлася нова мета — вивчити 2D анімацію, а саме Spine. Щось вже вмію, але гадки не маю, як зробити гарне портфоліо для працевлаштування десь у майбутньому (так, в нас все серйозно).

Що саме потрібно там 100% мати? Хочу зібрати собі список з пунктів. Наприклад, айдл гуманоїдів декількох видів, їх рух, таке саме про тварин, якісь vfx горіння тощо.

Якщо допоможете зі списком або прикладами портфоліо крутих аніматорів, що знайшли собі не менш круту роботу в індустрії, то буду безмежно вдячна! Усім гарного дня.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Поради від ChatGPT
Це чудово, що ви вивчаєте 2D анімацію в Spine і прагнете створити портфоліо для працевлаштування. Ось декілька пунктів, які можуть допомогти вам зібрати портфоліо:
* Айдл гуманоїдів та тварин: Створіть айдл для декількох різних гуманоїдів та тварин. Спробуйте різноманітність форм, розмірів та видів рухів.
* Рух: Створіть анімацію для різних рухів, наприклад, біг, скакання, підйом, опускання та повороти.
* VFX: Спробуйте створити ефекти VFX, такі як вогонь, дим, вода, блиск, електрика та інші.
* Робота з текстурами: Вивчіть, як працювати з текстурами та як їх застосовувати до анімацій. Створіть анімацію, яка використовує різні текстури та спробуйте застосувати різні ефекти.
* Композиція: Спробуйте створити складну анімацію з декількох елементів, наприклад, переслідування, боротьба та інші.
* Продемонструйте свої навички у різних стилях та жанрах: Спробуйте створити анімації у різних стилях та жанрах, щоб продемонструвати свою універсальність та творчість.
Нарешті, я хотів би порекомендувати вам переглянути портфоліо талановитих аніматорів та ілюстраторів, які використовують Spine, наприклад, на Behance чи Dribbble. Це може допомогти вам зрозуміти, які елементи анімації можна включити в своє портфоліо та як їх продемонструвати на кращому рівні.

Подивіться в сторі популярні гіпер-кежуал або гібрід-кежуал ігри. І зробіть щось подібне що в них є. Наприклад популярна механіка це розбудова, з декількома етапами будівництва.

Участь в якомусь пет проєкті це 100% буст. Наприклад, зробити анімацію для якоїсь маленької гри що робите самі або разом з кимось

Це я знаю)) мене перелік різноманітних штук для портфоліо цікавить

Підписатись на коментарі