Збір коштів на позашляховик для зв’язківців

Привіт усім! Мене звати Віталій, я — розробник відеоігор з Кропивницького. Але зараз я зв’язківець у Збройних Силах України. Сьогодні я звертаюся до вас з проханням допомогти нашому підрозділу зв’язківців 3- ї ОШБр придбати позашляховик.

Зв’язківці — це надзвичайно важливий елемент нашої команди, який забезпечує нас важливою інформацією та забезпечує безпеку військових під час місій в важкодоступних районах. Але, на жаль, наші зв’язківці не мають відповідного транспорту для виконання своїх завдань.

Тому ми звертаємось до вас з проханням допомогти підрозділу придбати позашляховик. Кожна допомога буде надзвичайно важливою для нашої команди та допоможе нам забезпечити зв’язківців необхідним транспортом для виконання місій.

Як розробник відеоігор, я знаю, що спільнота гравців та розробників може бути дуже сильною та об’єднаною. Тому я вірю, що ми разом зможемо зібрати необхідні кошти для придбання позашляховика.

Якщо ви хочете допомогти, будь ласка, зверніться до мене особисто або перейдіть за посиланням нижче, щоб зробити свій внесок в перемогу. Кожен ваш донат буде величезною підтримкою для наших зв’язківців!

Дякую вам за увагу та підтримку. Разом ми зможемо забезпечити наш підрозділ всім необхідним для успішного виконання завдань.

Посилання на збір коштів:

send.monobank.ua/jar/2SVJEFodB6

Картка

5375411202976705

Усім дякую.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі