Orczz: Моя перша мобільна гра, яку я не планував

Розробкою ігор я займаюся не перший рік. Але до цього працював лише з браузерками на флеш. Моя найуспішніша гра Get a Little Gold зібрала більше 2 мільйонів переглядів на Kongregate, після чого відійшла у небуття разом зі смертю технології flash.

Щоб якось її реанімувати, я взявся за вивчення Unity і портування GaLG на мобілки. Саме в цей момент недолугому карлику в кремлі видалося хорошою ідеєю поткнути свого носа в Україну.

Після першого шоку і розуміння, що у мене просто не вистачає ні сил, ні наснаги, продовжувати роботу над GaLG, я вирішив спробувати відволіктися.

Так народилися орки — гра, яку я не планував і за сумісництвом — моя перша мобільна гра. Це доволі типовий клікер/айдл, прогрес в якому продовжується навіть в офлайн-режимі.

Вам належить винищувати орду загарбників, використовуючи для цього стугни, стінгери, байрактари, хаймарси та багато інших корисних штук.

У грі присутня система престижу, де ви обмінюєте весь свій прогрес у поточній сесії на валюту, за яку можна придбати корисні вміння. При цьому найбільш наполегливі гравці зможуть звільнити Донецьк, Луганськ і навіть Крим.

Гра доступна на iOS та Android і я буду надзвичайно вдячний за відгуки.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев.

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі