Безглузді питання на співбесідах. Розповідають геймдев-фахівці
Минулого місяця ми попросили геймдев-фахівців нашої спільноти розповісти про свої історії недолугих співбесід. Було цікаво дізнатися, що дивного, безглуздого чи обурливого у них запитували, як вони реагували та що думають про це зараз.
Показуємо вам відповіді, які нам надіслали! 👇
«Чому ви закінчили цей університет»
«Чому для вас принципова саме ця вилка а не менша»
«Ким ви себе бачите через 5 років»
Різноманітні задачі з тренінгів гугл.
Middle QA Engineer
Чи веселий я взагалі, бо в них вже є тімлід котрий сумний. Відповів, що я просто спокійний. А на моє питання «Як наразі у вас справи?» мені відповіли: «Як у всіх, херово». І на тому усе.
Junior strong GD
Це було у нульових, співбесіда на веб-розробника в компанію яка знала що усім пора мати сайт, мене спитали «Який об’єм сідірому?», а на відповідь «площа основи помножена на його висоту» спитали, навіщо я витрачаю їх час.
Playable ads Developer
«Навіщо ви шукаєте роботу?») І лінійна відповідь «щоб мати дохід» не влаштувала, мовляв, і це все?)
Middle Unity Developer
Назвіть формати файлів (розширення), які ви взагалі знаєте. Це питання було поставлене вже після обговорення компетенцій, програм, які я знаю, та тестового завдання.
На той момент була посада графічний дизайнер
Чи зможете говорити російською на роботі?
Junior Unity Developer
В C# у що компілюється лямбда вираз в IL Code?
Middle Unity Developer
Cтавили дуже багато питать про мої стосунки з моїм чоловіком і взагалі багато питань ставили саме про нього.
Game Producer
А які безглузді, обурливі чи недоречні питання ставили вам на співбесідах у геймдев-компанії? Розповідайте у коментарях!
Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев.
Найкращі коментарі пропустити