Наскільки важко самому зробити змагальну PVP карткову гру?
Привіт! Я Тімур, моє хобі — це піксель-арт. Ще я цікавлюся геймдевом, але ніколи не створював ігри через потужність свого ноута.
У мене є невеличка ідея гри. Я не мрію про її досконалість та успіх, просто вона здається мені цікавою.
Я хотів би самотужки створити гру з ранговим мачмейкінгом, в якій гра буде тривати менше 5 хвилин. Мета заключається в тому, що мені потрібно просто знищити башні противника (як в клеш рояль або доті), але пересування проходить по тайлам типу шахматної дошки. Усі персонажі — це карточки, які можна прокачувати протягом матчу (як в доті), та потрібно фармити скелетів для золота, щоб купувати щось протягом матчу. В цілому, це вся гра, більше нічого зайвого.
Знаю, я вкрав усі механіки з других ігор, але запакував їх в одну гру, яка, на мою думку, не схожа на інші (щонайменше, ChatGPT сказав, що немає таких ігор)
І от моє питання: чи зможу я зробити цю гру самотужки?
Ще хотів би знати, чи потрібен окремий сервер? Чи може просто під час матчмейкінгу один гравець стає сервером, а другий рандом перевіряє, чи є хости його рангу, і якщо є, то приєднується до його?
26 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів