Старт в геймдеві. Як ви починали, з якими труднощами зіткнулися і які поради могли би дати?

Привіт, народ! Цікавлюсь темою 3D дизайну, а саме напрямок у геймдеві. Поділіться досвідом, як ви починали, труднощі, поради. Чи самі вивчали та на яких ресурсах, чи проходили курси та в яких «школах»? Можливо ви спеціалізуєтеся у вузькому профілі)

О, а також є трудноші з вибором ноутбуку для цих цілей (так, саме ноутбуку, бо я не маю постійного місяця проживання та багато переміщаюсь, тому поки що ноутбук).

Наразі я приглядаюсь до таких курсів, як SKVOT, artcraft, Game station academy.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
3D дизайну

Напевно, Ви цікавитеся професією, яку іменують в геймдеві «3D-Artist».

Отже, Ви 3D-художницею бажаєте стати?

Якщо так, то рекомендую до перегляду відео: «Для художників # 1: Шляхи провідні в gamedev | Як вчиться | Як влаштується на роботу — trijmeister — gamedev кіпіш» —

Також

Я наразі вивчаю 3D-моделювання і пишу свій щоденник тут:
1) — gamedev.dou.ua/forums/topic/39834
2) — t.me/BlenderAndre

Якщо бажаєте, можете написати мені в телеграмі, щоб просто поспілкуватися на теми комп’ютерної графіки. Також може щось підкажу на тему вибору ноутбуку. Мій телеграм: t.me/UltraAlpha

На ютубі є просто шикарний курс від Brackeys (www.youtube.com/@Brackeys) для Unity, якщо англійська мова не проблема. Для початку і щоб спробувати себе — точно буде ок.

Я починаю зараз, намагаюся робити тестові завдання, які пощастило знайти. Спробував брати участь у командній розробці, але команда завжди розвалювалася.

А з чого починали? На чому пишите?
Сам цікавлюсь геймдевом, шукаю інформацію

Починав із відео на ютубі, навчаюсь C# і Unity. У Unity є власні навчальні матеріали learn.unity.com, вони теж підійдуть для старту.

А як на доу зробити щоб геймдев секція не зявлялася в стрічці тем?

Підписатись на коментарі