Шукаю 2D художника та композитора для роботи над пригодницькою 2D грою з елементами платформера
Всім привіт. Я початківець в геймдеві і хочу присвятити частину свого життя цій роботі.
Розповім про гру над якою працюю і про те чим буду займатись в розробці, якщо вдасться знайти команду.
BRAVEHEART — це гра про кролика і його подорож до казкового світу в якому необхідно досліджувати локації, розкривати їх таємниці та боротися з монстрами.
Двигун: Godot 4.
Платформа: PC.
Жанр: Action, Adventure.
Графіка: стилізована, казуал.
Умовна дата релізу: 2024.
На даний момент працюю над дизайн документом та сценарієм невеликих кат сцен які будуть присутні в грі.
Є чіткий сюжет на якому буде побудований весь основний геймплей та додаткові механіки.
Я займаюсь всією документацією та роботою в ігровому рушії. КАРАВАНИ ГРАБИТЬ НЕ МОЖНА, нажаль ця механіка не вписалась.
Мені потрібен художник який вміє малювати та може притримуватись одного художнього стилю особливо важливо мати скіли в розкадровці ракурсів, поз та частин тіла персонажа.
Мені потрібен композитор у якого вже є написані свої треки, який зможе створювати музику в жанрі фентезі та створювати звуковий супровід в грі для надання потрібної атмосфери в різних ігрових ситуаціях.
Готовий розглянути пропозиції щодо оплати за конкретний результат, або ще якісь варіанти. В ідеалі хочу знайти свою інді команду і з цим проектом розпочати свій шлях в ігровій індустрії.
телеграм:t.me/onesstory
Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев.
5 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів