Що б ви змінили раніше, якби могли наново почати свій шлях у геймдев?

Уявімо гіпотетичну ситуацію, що кожен з вас може почати свій шлях до розробки ігор знову, від самого початку. Інакше організувати весь час, який ви витратили на навчання до отримання першого оферу в геймдев-студію.

Що б ви змінили? Можливо, почали б раніше використовувати якийсь інструмент? Чи не витрачали би час на вивчення чогось, що виявилося зовсім непотрібним на практиці? Яку пораду ви б дали собі-початківцю? Від чого б застерегли?

Поділіться у коментарях вашим досвідом, який ви тепер вважаєте не найкориснішим для вашої геймдев-кар’єри! Можливо, чужі усвідомлення вбережуть інших людей від подібних помилок чи непотрібних дій.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Почав би шлях у ГеймДев років на 20 раніше, ніж ото зараз. =)

свій шлях у геймдев

Оце прочттав наисайті доу.
Прийшовищось написати

Якась незрозуміла аудиторія двивлячись на це на ДОУ

Не йшов би у геймдев. Виявилося, що мені не дуже цікаво створювати ігри, а час на c# та ю ніті вже потратив

1) будучи програмістом, не ліз би у справи дизайну, будучи задротом кількох ігор
2)купив би спідницю та продавав би фембой фотки на фансі. Бо там грошей більше. А замість геймдеву грав би у ігри
3)качав би дупу кожен день

привіт! Пів року тому вирішив свічнутись в VFX. Питання до спеців: як практично і не зачіпая непотрібні речі, вивчати VFX?Тобто..потрібно як я, вивчати Houdini, чи все таки більше упор робити на Niagara в Unreal?Що реально потрібно для того почати, а що можно відкласти? Сорян за офтоп,але тем по цій темі не піднімається.

Ось тут про Houdini розповідає лід TechArt і VFX відділу Kevuru Games. Може вас зацікавить gamedev.dou.ua/...​houdini-in-unreal-engine

Гудіні — то є бомбезна штукенція!

Я б усе вивчив. «Пригодіцца»!

Робив б більше маленьких проєктів, щоб краще зрозуміти як працює та чи інша річ.

Підписатись на коментарі