Розробив браузерну гру Балда, буду вдячний за фідбек
balda.org.ua
Останні пару місяців, сидячи без роботи, захотілося створити якийсь малесенький проєкт, надихнувшись грою Wordle (популярна браузерна гра в слова, якщо хтось чув) і подібними п’ятихвилинними ігрульками. Вибір пав на гру Балда — це гра з дитинства на листочку, багато хто, я певен, про неї чув, але в інтернеті я не знайшов гарних реалізацій. В першу чергу в мене стояла ціль відшліфувати гру до блиску і сподіваюсь мені це вдалося. Вийшло дуже гарно, як на мене, тож захотілося винести це в світ.
Буду дуже вдячний за ваш фідбек! Дуже хотілось би побачити якийсь трафік на сайті, це дуже надихне мене на додання нових фічей — той же онлайн режим і нові мови (окрім московитської, звичайно).

18 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівО, онлайн можем через нас прикрутити
сиро
Люблю цю гру. Дякую, що з’явилася українською. Слів невідомих дуже багато і часто трапляються такі, що не мають тлумачення в словнику. З одного боку наче розширюємо словниковий запас, а з іншого це дратує. Кожного разу відкриваю слово, щоб подивитися Що Це? А саме оформлення гарне.
Звідки базу брав?
Брав з публічних репозиторіїв на github, точно не пригадаю з яких. Якщо дуже треба, то пошукаю.
Дуже хочеться онлайн з друзями
На жаль не так багато часу зараз, щоб займатися грою. Але онлайн є в планах
який стек?
React + Material UI
Погрався. Прикольна, мені сподобалась.
В інтернеті не знаю, але грав у неї ще на Win98. Правда, російською, звичайно
Я ж і не кажу, що це якась новинка, але наразі я не бачив веб додатків для гри в балду українською, на відміну від того ж Wordle)
топ! на 7му айфоні на екрані все не влазить, трохи не зручно — їздить екран
Чудово розроблена та цікава гра!
Класна гра. От тільки бот додав слово «буна», а в словнику, який за посиланням, такого слова немає.
Бот пише слова які незнає словник sum.in.ua/s/etos
Таке трапляється, бо словник взятий з іншого ресурсу. Я не знайшов джерел, де можна одночасно і список слів взяти, і ті ж слова перевірити.
дуже багат таких слів, що не мають тлумачення
ще є медичні терміни
і пестливі слоава, наприклад плакатик та планочка