Яка ваша улюблена романтична лінія в іграх?

Сьогодні День Святого Валентина! 💝 Звісно, є багато людей, які не розуміють метушні довкола цього одноденного сплеску романтики. Та ця дата — хороший привід поговорити про кохання, бо воно того варте, адже світ без любові був би значно гіршим місцем.

Тож, давайте й ми зануримося у вайби Дня всіх закоханих!

Розкажіть у коментарях про вашу улюблену романтичну лінію з ігор! Чи може вона не єдина? Чим вас зачепили ці лавсторі героїв? Пишіть все!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Чому ніхто не згадує Коді та Мей з It Takes Two? Це ж справжня історія відновлення стосунків через виклики, страждання, вбивство слонів та шалених білок!

Так це ж якраз поганий приклад: бо поки вони бурчать, б’ють білок і стрибають на жабах — все клас, а коли починають Відновлювати Почуття, стає крінжово і нудно

Кому крінжово і нудно, а кому відверто і мило!

Відвертий і милий там хіба що Доктор Хакім, оце скарб!

Джуді Альварез з Cyberpunk 2077

Карл та Каталіна в GTA SA:)

Геральд і Відьма в Відмак-3. Вбити коханку одразу після сексу — це так романтично :-D

Need for Speed Most Wanted — любов головного героя (і наша також) до BMW M3 GTR
Щоб повернути кохану він (і ми з ним) буквально перевернув світ догори дригом.

«Ти — моя остання любов, Моя машина, моя машина» :))))

Куб-компаньйон з Portal

Геральд + Єніфер

В Doki Doki Literature Club цікава романтична лінія

Макс і Хлоя в Life is Strange. Але це не точно.

Для мене сама улюблена, а головне реалістична з правильним логічним кінцем, це — любовна лінія Гарр’єра Дю Буа з Діско Елізіума. Максимально доросла з присмаком гіркого суму за долю головного героя але і з чіткими нотками надії на гарне майбутнє для Гаррі, якщо ви звичайно йому допомогли зробити правильні висновки та пропрацювати його минуле.
Обожнюю цю гру, мабуть щось на такому ж самому рівні було в Плейнскейпі у Безіменного.
А так у біоварів завжди були прісні та формальні відносини в іграх, можливо крім Віку Дракона першого. А у Відьмаку там чисте пауверфентезі для підлітків , стосовно відносин.

Якщо вибрати щось незвичайне i якiсне, то хай буде Джокер i EDI з Масс Еффекта.

Морріган ❤ Страж у Dragon Age Origins.
Кайл ❤ Стен у South Park: The Fractured But Whole.
Зот ❤ Бретта в Hollow Knight :)

Call of Juarez 2 — романтична лінія там не просто присутня, а ще й нормально так рухає сюжет. До тогож цікаво, що є можливість побачити одразу дві сторони «любовного багатокутника», в залежності від того, за якого персонажа проходиш

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Звичайно крутіше ніж у Відьмаку не знайти.

По факту.
С Трисс более как-то романтичнее получается, по крайней мере видно что она тоже влюблена в Геральта горящими глазами.
С Йен, ну для демонстрации каблука вай нот

Шані Геральту мені здається більше підійте

Геральт в это время находился на пол-пути от борделей Новиграда к Сильвии-Анне...

Підписатись на коментарі