Шукаю програмістів, 2D художників та левел дизайнерів в інді-команду PrydGP

Усім привіт! Хочу оголосити про набір людей в команду (ще не студію) PrydGP, які будуть працювати над WayItOut.

Шукаємо 2D художника, дизайнера рівнів та програміста.

Щодо оплати, то зараз у нас немає грошей, взагалі в команді одна людина (я). Тож ви не отримаєте винагороду за свою важку роботу до виходу гри.

Головна мета — зробити гру такою, щоб вона навіть якщо не стала відомою, то хоча б дала про себе знати. Контакти будуть нижче.

Що це за WayItOut?

Це двовимірна фентезійна рольова гра, розробка якої завершилася наполовину. Ви можете грати в цю гру, але вона виглядає непрезентабельно, і я хочу зробити з неї хороший платформер. Щоб люди говорили про це з усмішкою (щоб говорили в принципі)

Двигун: Unity2D

Контакт: 𝔰𝔦𝔩𝔳𝔢𝔯 𝔰𝔥𝔞𝔡𝔬𝔴#5304 або [email protected]

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Залюбки приєднаюся як левел дизайнер. Маю невеличкий досвід у генеруванні лабіринтів. Але неофіційний, це моє хоббі щось генерувати. До речі, як думаєте, чи можна буде використати послуги якогось ШІ у цьому? Скидається на те, наче вони вже достатньо потужні, щоб створювати цікаві мікросюжети.

Добрий день. Ми раді, що ви зацікавились в нашому проєкті. Ми ознайомились з вашими роботами, вони справді чудові але гра яку ми робимо в данний момент в side view style. Тому я прошу ознайомитися з таким видом левел дизайну. Якщо у вас нема питань то дякуємо за ваш коментар ви отримаєте результати наприкінці тижня.

Так я до вас на гітхаб заходив. Змій на пітоні? Скільки продаж у гугл плей? Де подивитися відео?
Ну це я жартую. У відповідь на ваш жарт. (Або дійсно про вас нічого не знаю)
У мене все це є — ютюбе, твітор, гітхаб, але у досить неорганізованому вигляді, тому навряд чи щось із того мене у гарному вигляді показує.
Можливо, я неправільно зрозумів і вам дійсно не потрібен рівноправний партнер у ваших починаннях. Чи партнери.
Або кидайте всю цю корпоративну маячню та покажіть хоч щось робоче. Я протестую та оціню, перед тим ознайомившись із документацією щодо side view style. Краще вашою, до речі — більш предметне буде потім обговорення.
Ну або ні, бо мені потрібен саме партнер, а не босс.
Бо я думав що ви не хочете з досвідом та ще й безкоштовно — бо так не буває.
Бо я думав, ви такий же як я — намагаєтеся пробитися...
Я ось наприклад працюю над алгоритмом таких крестиків ноліків, які самі у себе навчаються грати. Це трохи нагадує side view style ??
P.S.
Як ото людям навчитися не ображати одне одного при першому знайомстві?
P.P.S.
Нічого ви про мене не знаєте. Хочете довідатися? Підготуйте тестове завдання.

дезайнерів

хоч вони і designer’и, але дизайн :)

Дез це від слова death. У ТС є скелети у шафі.

Підписатись на коментарі